Şişli'nin yeşil alanlarını kimler peşkeş çekiyor?

Şişli'nin yeşil alanlarını kimler peşkeş çekiyor?

Şişli’de yeşil alanlar yıllardır teker teker birilerine peşkeş çekiliyor. Bunlara bir yenisi daha ekleniyor. Bomonti’de Rixos Oteli’nin önündeki yeşil alan da; Eyüp Birgün, Gülpaşa Günbeyi ve Ercan Deveci tarafından birilerine peşkeş çekiliyor.

 Her santimetre karesi altın değerindeki, etrafı gökdelenlerle çevrili Bomonti’deki 590 metrekarelik yeşil alana ayrılan yeri gözüne kestiren ve uzun takipler sonucu ele geçiren Şişli Belediyesi yöneticileri önümüzdeki günlerde burayı yeşil alan olmaktan çıkartıp ranta kurban edecekler.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NDEKİ PARALEL YAPININ İŞLEYİŞİ

Sistemlerini kuran Şişli Belediyesi yetkilileri Eyüp Birgün, Gülpaşa Günbeyi ve Ercan Deveci ilk önce sıkıntılı alanları imar komisyonunda tespit ediyorlar. Sonra buradaki sıkıntıları daha da artırarak insanları bıktırıyorlar. Arsalarının belediye tarafından çok ucuza istimlak edileceği korkusu verilerek, tapu sahibi sindiriliyor.

PARALI ORTAKLARI VAR

Belediyedeki etkili ve yetkililer işi bildikleri için sıkıntı çıkmasın diye de bir paralı alıcı ayarlıyorlar. Sonra bir başka aracı gönderilerek tapu sahibine yerin değerinin çok altında bir bedel ödenerek paralı alıcıya sattırılıyor. Geçmişte de buna benzer işler yaptıkları için paralı alıcı bir sıkıntının olmayacağından emin.  220 metre karelik tapulu alan çözüldükten sonra, 60 metrekarelik özel bir vakfın yeri, sonrada 60 metrekarelik Milli Emlak’ın yeri ve son olarak ta 60 metrekarelik parsel artığı da çözüldükten sonra milyon dolarlık tertemiz bir arsa olarak paralı işadamlarına peşkeş çekilme işlemi tamamlanmış oluyor.

Şişli Gazetesi olarak bunları seçim geçse dahi takipçisi olacağımızı, bunları ve yapanları bir bir afişe edeceğimizi, sonrasında da bununla yetinmeyip adalete teslim edeceğimizin sözünü veriyoruz.

Şişli Belediyesi’nde parası olanın işleri itina ile çözülür!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.