Şişli'nin ve Sualtı Dünyasının Acı Kaybı...

Şişli'nin ve Sualtı Dünyasının Acı Kaybı...

Şişli Sualtı Sporları Kulübü’nün kurucusu İhsan Polat, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 2003 Yılında kurduğu Şişli Sualtı Sporları Kulübünün Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Polat 1992 yılında dalış hayatına başlamıştı.

Şişli Sualtı Sporları Kulübü’nün kurucusu İhsan Polat, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
 
45 yaşında hayatını kaybeden İhsan Polat, 2003 yılından beri Şişli Sualtı Sporları Kulübünün Yönetim Kurulu Başkanlığını ve Eğitmenliğini yapıyordu. Sualtı sporlarından tüplü dalışı bölgemizde tanıtan ve sevdiren Polat'ın yüzlerce öğrencisi vardı. En çok ilgi gören doğa sporlarından olan tüplü dalış sporunun en tanınan isimlerinden İhsan Polat kısa süre önce yakalandığı hastalıkla mücadele ediyordu.
 
ihsan-polat-1.jpg

20 yıldır aktif olarak sualtı camiasında yeralan Polat, 21 Ağustos’ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Şişli Camii’ndeki cenaze törenine katılım büyük oldu. Sualtı camiasının ve sevenlerinin akın ettiği camide kılınan namazın ardından İhsan Polat, Kağıthane Mezarlığı’nda toprağa verildi.

ihsan-polat-2.jpg

İhsan Polat Kimdir?
1971 İstanbul'da doğdu. 1992 yılında dalış hayatına başladı. 1994-1996 askerlik yılları arasında askeri amaçlı dalışlar yaptı. 1996 yılında Eğitmenlik hayatıma başladı, 1998-2000 yılları arasında Aktif balıkadamlar Kulübünde Eğitim ve Gezi Kurulu Başkanı olarak görev yaptı. 2003 yılında Şişli Sualtı Sporları Kulübünü kuran dokuz üyeden biriydi. 2003’den bu yana yönetim kurulu başkanlığına devam ediyordu. Evli ve 1 Erkek çocuk babası olan İhsan Polat, NASDS Course Director, CMAS / TSSF 3* Eğitmen, DAN BLS, AED / First Aid, Oxygen Instructor, Scuba Rangers Instrutor Trainer, React Right Instructor Trainer sertifikalarına sahipti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum