Şişlili öğrenciler Avrupa yolcusu

Şişlili öğrenciler Avrupa yolcusu

Şişli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin okul sanayi işbirliği kapsamında Honda Çiftkurtlar ile ortak olduğu“Başarıya Giden Yol” adlı AB Leonardo da Vinci Hareketlilik Projesi Türkiye Cumhuriyeti AB Bakanlığı tarafında desteklenmeye değer görüldü.

  

Şişlili öğrenciler Avrupa yolcusu

Şişli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin okul sanayi işbirliği kapsamında Honda Çiftkurtlar ile ortak olduğu“Başarıya Giden Yol” adlı AB Leonardo da Vinci Hareketlilik Projesi Türkiye Cumhuriyeti AB Bakanlığı tarafında desteklenmeye değer görüldü.

Proje gereği işletmelerde Beceri Eğitimine gönderilen öğrenciler arasından seçilecek olanlar 4’er haftalık dönemler halinde Kasım 2012 ve Nisan 2013 tarihlerinde AB Ülkelerinde Finlandiya’da İşletme Eğitimlerine devam edecekler.

Bu kapsamda Şişli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Honda Eğitim Merkezinde Öğrenim gören ve Honda Yetkili Servislerinde staj görüp İşleme Beceri Eğitimine giren 12. Sınıf öğrencileri içerisinden seçilecek 7 öğrenci, eğitimlerine  5-30 Kasım 2012 tarihleri arasında Avrupa Birliği ülkesi Finlandiya’da devam edecek.

 

İSOV’lu öğrenciler de Avrupa yolcusu

ISOV Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi´ de Avrupa´ da İnşaat Teknolojisi ve Restorasyon Teknikleri, Geleneksel Yapıların Restorasyonunda Malzeme ve Teknoloji, Restorasyon Tekniklerinin Uygulanması ve İncelenmesi konulu projesi Ulusal Ajans tarafından kabul edildi.

Birinci akışta 12 öğrenci ve 2 mesleki refakatçi öğretmen olmak üzere toplam 14 kişi İspanya Sevilla yolcusu. İkinci akışta 12 öğrenci ve 2 mesleki refakatçi öğretmen olmak üzere toplam 14 kişi İtalya Potenza yolcusu. Üçüncü akıştada 12 öğrenci ve 2 mesleki refakatçi öğretmen olmak üzere toplam 14 kişi de Almanya Berlin yolcusu.      

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.