ŞİŞLİLİ BAYANLAR HIZLI BAŞLADI

ŞİŞLİLİ BAYANLAR HIZLI BAŞLADI

Şişli bayan voleybol takımı Türkiye deplasmanlı 2. liginde yaptığı 5 maçı da kazanarak lige iyi bir başlangıç yaptı.

Şişli kulübü Başkanı Dt Karun Kovan;  “Lige iyi bir başlangıç yaptık ama artık hedef takım konumundayız tüm rakiplerimiz için Şişli’yi yenmek artık önemli bir motivasyon olacak. Ama biz her rakibe saygı duyuyoruz işimize ciddiye alıyoruz” dedi.

Şişli Spor Kulübü olarak 65 yıllık kulüp tarihinde ilk defa 16 yıldır aralıksız Deplasmanlı liglerde mücadele edildiğini ve bunun tecrübesi ile beraber yaşanan zorlukların çokluğuna da dikkat çeken Kovan, sponsor arayışlarına devam edildiğini ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e bugüne kadar yaptıkları yardımlar  ve bundan sonra  da kulüp adına yapacakları için müteşşekir olduğunu belirtti.

 

Kovan; “Özellikle Voleybol un daha da gelişmesi için televizyon yayınlarının ve İddia’nın çok önemli bir yer tuttuğu halde, 2.Lig Basketbol'un bundan yararlanmasına rağmen Voleybol ’un üvey evlat gibi muamele görmesi  bizim önemli bir gelirden mahrum olmamıza yol açıyor.

Tüm kulüpler toplanıp Federasyonu da yanımıza alıp Spor-Toto Genel Müdürlüğü’ne baskı yapmamız gerekir diye düşünüyorum” dedi.

Kovan; “Televizyon yayınları da maalesef çok düzensiz. Evet kabul ediyorum 2. lig maçları haftada bir de olsa televizyondan da yayınlanıyor ama bence yetersiz” dedi.  Kovan, tüm takımların sakatlık sorunu olmadan temiz ve seviyeli bir lig geçirmelerini dilerim diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.