Şişli'de terör operasyonu

Şişli'de terör operasyonu

Okmeydanı'nda yasadışı DHKP-C terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi.

Şişli Okmeydanı'nda yasa dışı DHKP-C terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Okmeydanı Mahmut Şevketpaşa mahallesinde tespit edilen 2 adrese özel harekat polisleriyle operasyon düzenledi. Bomba imha uzmanlarının da katıldığı operasyonda bir şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyon düzenlenen adreslerde polis ekipleri ve bomba imha uzmanları uzun süre arama yaparken operasyon hakkında detaylı bilgi verilmedi.

Gözaltına alınan zanlı, İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine götürüldü.

 

OKMEYDANI'NDA OPERASYON

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Okmeydanı'nda önceden belirlenen bir adrese baskın düzenledi. Bomba İmha Ekipleri'nin de katıldığı baskında bir kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabaha karşı 04.00 sıralarında Okmeydanı'nda önceden belirlenen bir adrese baskın düzenledi. Bomba İmha ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin de destek verdiği operasyon kapsamında adrese giren ekipler, yaklaşık 1 saat içeride inceleme yaptı. Terörle Mücadele polisleri de bu sırada sokak başlarında güvenlik önlemi aldı. Yapılan incelemelerin ardından, adreste ele geçirilen çeşitli malzemeler zırhlı polis aracına yüklendi. Operasyon kapsamında bir kişi de gözaltına alınarak Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına götürüldü.

 

Haber : Selin ÇİÇEK

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.