Şişli'de taksiciler, üstgeçidi seyyar tuvalet haline getirdiler

Şişli'de taksiciler, üstgeçidi seyyar tuvalet haline getirdiler

Şişli Kadırgalar Caddesi'nde çevre sakinlerini hayatından bezdiren, taksi şoförlerinin seyyar tuvalet haline getirdiği üstgeçitin altı, belediye ekipleri tarafından sabunlu, parfümlü sularla yıkanıp, demir kafesle kapatıldı.

Maçka ve Nişantaşı'ndan Dolmabahçe yönüne giderken, yolun sağında bulunan geçitin altında park edilen boş taksiler, bir süredir çevre sakinlerinin kabusu oldu. Maçka Parkı ve çevredeki spor salonuna yaya gelenler, karşısında ayaküstü tuvaletini yapan biriyle karşılaşma korkusu ve ağır koku nedeniyle yolun sağ tarafından yürüyemez hale geldi.

Şişli Belediyesi ekipleri, şikayetlerin artması üzerine, üstgeçit ve yaya yolunu bu sabah yıkayıp, üstgeçitin çevresini demir kafeslerle kapattı.Çevrede bir işyerinde çalışan Kadir Hot; 'Burada duruyor, işini görüyor, sonrasında binip gidiyorlar. Zaten burada aynı sebepten dolayı hep koku var aslında uzun süredir var. Ancak son aylarda daha fazla dikkatimizi çekti. Uygulamadan çok memnunuz. En azından koku gitti,hem yol işgali yok. Hem de pis bir durumdan kurtulduk" dedi.

Üstgeçitin ayağını defalarca yıkadıklarını söyleyen belediye temizlik işçisi Tarık Çavdar;

'İdrarını, küçük abdestini yapıyorlar. 15-20 dakika önce geldik.Yıkadığımız halde aynı şekilde küçük abdestini yapıp, gittiler. Biz üstüne basa basa uyardığımız halde aynısını tekrarlıyorlar.Uyardığımızda,'Nereye yapacağız' diyorlar. Bizden öneri istiyorlar" dedi.

Bir görevlinin ileride, 'Şişli Evlendirme Dairesi'nin ücretsiz tuvaleti var' diye hatırlatması üzerine, temizlik işçisi; ''Oraya gideceğimiz yerde, burada yapalım diyor" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.