Şişli`de silahlı çifte soygun

Şişli`de silahlı çifte soygun

Şişli Okmeydanı’nda aynı binada bulunan postane ve fatura ödeme merkezi, silahlı ve maskeli üç saldırgan tarafından soyuldu. Toplam 15 bin 600 TL alan soyguncular, bina önünde havaya 2-3 el ateş ettikten sonra yaya olarak kaçtı.

Olay, Şişli Belediyesi’ne ait Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Semt Konağı’nda saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Binanın giriş katında bulunan fatura ödeme merkezine giren iki soyguncu, bankoda bulunan görevliyi tabanca ile tehdit ederek 2 bin 600 TL’yi aldı. Bu sırada üçüncü soyguncu kapıda gözcülük yaptı. Daha sonra aynı katta bulunan postaneye giren soyguncular, tehditle buradan 13 bin TL’yi aldı. Paraları poşete dolduran soyguncular, bina önünde havaya 2-3 el ateş açarak Fatma Girik Parkı yönüne doğru yaya olarak kaçtı.
İhbar üzerine, çevreye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Zırhlı polis araçları ile olay yerine gelen polisler, semt konağını güvenlik şeridi ile kapattı. Polis binada bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olay yeri inceleme ekipleri, işyerlerinde parmak izi incelemesi yaptı.
Soygun sırasında postanede bulunan Veysi Demirtaş “ Sabahleyin mektup göndermek için postaneye geldim. Birden bire sesler yükseldi. Silahlı bir kişi içeriye girdi. Yüzü kapalıydı. Daha sonra ikinci kişi geldi. Toplam üç kişilerdi. İçerideki paraları aldılar. Paraları poşete koyarak kaçtılar. İçeride 5 müşteri, iki tane çalışan vardı” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.