Şişli’de CHP seçimi zarf eksikliğinden yapılamadı!

Şişli’de CHP seçimi zarf eksikliğinden yapılamadı!

Şişli’de CHP kadın kolları seçimleri, 5 dakika yürüme mesafesindeki ilçe binasından zarflar getirilemediği için yapılamadığı ortaya çıktı.

KONGRE İLE İLÇE ARASINDA 5 DAKİKA MESAFE VARDI

CHP Şişli kadın kolları seçimleri geçtiğimiz günlerde saat 12.00’de yapılmak üzere aylar öncesinden ilan edilmişti.

CHP Şişli Kadın Kolları Kongresi, CHP Şişli İlçe Binasına yürüme mesafesinde 5 dakikalık uzaklıktaki Cemil Candaş Kültür Merkezi’nde yapıldı.

KONGREDEN ÖNCE SEÇİM TOPLANTISI YAPILDI

Kongre başlamadan önce saat 11.30’da seçim toplantısı yapıldı. Bu toplantıya; Şişli İlçe Başkanı Oya Akman, Divan Başkanı olan, CHP Parti Meclis Üyesi ve Milletvekili Emine Gülizar Emecan, İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Buket Acar, Şişli Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Çelebi, adaylar Canan Şahin, Sevil Bulduk ve adayların divandaki temsilcileri katıldı.

ŞİŞLİ’DE BİR İLK DAHA YAŞANMIŞ OLDU

Seçim toplantısına katılan isimlerin de kongre konularında deneyimli isimler olmasına rağmen yürüme mesafesinde 5 dakikalık ilçe binasından zarfların getirilmeyerek seçimin iptal edilmesi dikkat çekici.

CHP’de birçok kez kongreler ertelenmişti. Ama zarf eksikliğinden dolayı bir seçimin iptali ilk kez Şişli’de yaşanmış oldu.

FATURA KESİLECEK BİRİ BULUNARAK SORUNLAR ÖTELENECEK

Şişli’deki yaşanan bu olayın faturası yine birilerine kesilerek, her zamanki gibi sorunlar yine ertelenecek.

Yaşanan bu olaydan sonra, önümüzdeki günlerde Şişli’de daha nasıl ilklerin yaşanacağı merak konusu oldu.

GERÇEK PARTİLİLER YAŞANAN TİYATROYA TEPKİ GÖSTERDİLER  

Şişli Kadın Kolları Kongresi’nde, partili gibi görünüp kendini göstermek isteyen politikacılar ve politikacı adayları konuşma yarışına girdi. Öyle ki; bu politikacı ve politikacı adaylarının konuşması 3 saat sürdü.   

İşi gücü olup zamanları değerli olan, evde işi gücü olan, çoluğu çocuğu hasta olan, çalışıp bir gün tatil izni olmasına rağmen kongreye gelen gerçek CHP’li kadınlar yaşanan bu tiyatroya tepki göstermeye başladılar.

KONGREDE ÇOĞUNLUĞUN SAĞLANABİLECEĞİ MERAK KONUSU OLDU

Kadınların tepkisi o kadar oldu ki, hemen bir çözüm bulundu ve seçimler hemen iptal ediliverdi. Şimdi bu hafta yapılacak kongreye gelecek kadın üyelerin çoğunluğu sağlayıp sağlayamayacağı merek konusu oldu.

chp-sisli-kadin-kollari-kongresi-zarf-eksiliginden-iptal-edildi-(2).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.