Şişli’de 94 yaşındaki Mevlüt Günbe evinde darp edildi

Şişli’de 94 yaşındaki Mevlüt Günbe evinde darp edildi

Şişli'de 93 yaşındaki Mevlüt Günbe, yalnız yaşadığı evde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından darp edildikten sonra 4 bin lira parası çalındı.

Yaşlı adam, gündüz evine gelen bakıcısı tarafından kanlar içinde bulundu. Hastaneye kaldırılan yaşlı adamın kafasına çok sayıda dikiş atıldı. Polis, zanlıları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Şişli'de, 93 yaşındaki Mevlüt Günbe, evine giren kişi ya da kişiler tarafından ölesiye dövülerek 4 bin lirası gasp edildi.

Bakıcısı tarafından evde kanlar içinde bulunarak hastaneye kaldırılan yaşlı adamın başına çok sayıda dikiş atıldı.

BAKICISI KANLAR İÇİNDE BULDU

Olay, 28 Aralık günü Mecidiyeköy'de bulunan evde meydana geldi. İddiaya göre, gündüzleri yanına gelen bakıcısı 93 yaşındaki Mevlüt Günbe'nin evinin kapısının açık bırakılmış olduğunu gördü. Eve giren bakıcı, yaşlı adamı kanlar içinde yerde bulunca durumu polise bildirdi. Bunun üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bakıcısı ayrıca yaşlı adamın kızı Rabia Kargın'ı arayarak babasının kanlar içinde yerde yattığını söyledi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalelerinin ardından yaşlı adamı ambulansla hastaneye kaldırdı.

BAŞINA ÇOK SAYIDA DİKİŞ ATILDI

Tedavi altına alınan yaşlı adamın darp sonucu yaralandığı anlaşılan başına çok sayıda dikiş atıldı. Yaşlı adamın, darp sonucu ellerinde ve vücudunun birçok yerinde morluklar oluştuğu tespit edildi. Polis ekiplerince yapılan araştırmada, yaşlı adamın evine gelen kişi ve kişilerce darp edildikten sonra 4 bin lirasının gasp edilmiş olduğu tespit edildi.

"BUNU YAPANLARIN BULUNMASINI İSTİYORUZ"

Yaşlı adamın kızı Rabia Kargın, "Sabah kahvaltısı yapıyorduk. Bakıcısından telefon geldi. Dede kanlar içinde yatıyor, hemen gelmen lazım" dedi. Almış hastaneye götürmüşler. Dikişler atıldıktan sonra taburcu ettiler. Bunu yapanların bulunmasını istiyoruz. 4 bin lirasını almışlar, yakasında 900 lira vardı, o duruyordu. dedi. Polis, gasp olayını gerçekleştirip ortadan kaybolan kişileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum