Şişli Yaylaspor, 3 puanla moral buldu

Şişli Yaylaspor, 3 puanla moral buldu

Şişli Yaylaspor ve Atışalanıspor, Esenler Kemer Stadında karşı karşıya geldiler. İki tarafın da puan almayı hedeflediği maçta Şişli Yaylaspor 2-1 galip geldi.

Çekişmeli geçen maçın ilk yarısı,  30. dakikada Atışalanıspor’dan 5 numaralı Hasan Saygılı’nın, 35.dakikada Şişli Yaylaspor’dan 9 numaralı Mazlum Doğan’ın attıkları gollerle berabere bitti.

 İkinci yarının 85. dakikasında 8 numaralı Serkan Yurdagül’ün attığı golle Şişli Yaylaspor galip geldi.

 “İki takımın arasında puan farkı çok az”

Atışalanıspor Kulüp Yöneticisi Seçkin Çalışlar şunları söyledi: “İki takımın arasında çok az puan var. Hedefimiz şampiyonluk. O yolda ilerliyoruz. Maçlarda hakemlerin adaletli olmasını istiyoruz. İki tarafa da başarılar diliyoruz” dedi.

 

 “Kazanmak için buradayız”

Şişli Yaylaspor Kulüp Yöneticisi Gül Paşa Kaymak, “Kazanmak için buradaydık. İddialıyız ve takımımıza güveniyoruz” dedi. Kulüp antrenörü Şaban Ulusoy ise “Şimdiye kadar 10 puan topladık. Maçlarımızın hepsi çok güzel geçti ve çok iyi hazırlandık. Bu maçı da aldık, liderliğe bir adım daha yaklaştık” diye konuştu. 


 Şişli Yaylasporlu Oyuncular: Cem Işık, Mehmet Özcan, Bünyamin Gökçe, Emre Yavuk, Erkan Bakırcı, Harun Yılmaz, Gürkan Çakmak, Serkan Yurdagül, Mazlum Doğan, Gurur Tokatlı, Orçun Özdemir.

 Atışalanısporlu Oyuncular: Hüseyin Saygılı, Fatih Ekici, Rıdvan Özdemir, Hasan Demir, Hasan Saygılı, Taha Yıldız, İlker Kıymaz, Emin Rüzgar, Enes Çolak, Orhan Karakoyun, Okan Kahraman.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.