Şişli Yayla Mahallesinde Yangın...

Şişli Yayla Mahallesinde Yangın...

Yanan evin yakınında oturan mahalle sakini Nevzat Güzeller, "Bizde alevleri ve dumanı görüp geldik. Yangın baya büyümüştü. Evde iki kişinin olduğunu söylüyorlar. İçeride olduklarından bir haber yok daha" diye konuştu.

Dün akşam saat 21:00 sularında Şişli Yayla Mahallesi Pınar sokakta bulunan bir gecekonduda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını farkeden mahalleli durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Ölen yada yaralanan kimsenin olmadığı yangın büyümeden kontrol altına alındı.



Olay yerine gelen Şişli ve Beyoğlu itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Kısa sürede yangını kontrol altına alan itfaiye yanan evde kimsenin olmadığını belirledi. Yangın sonucunda gecekondu kullanılamaz hale geldi.
 
Mahalle sakinleri korku içinde yangını söndürme çalışmalarını izledi. Yanan evin yakınında oturan mahalle sakini Nevzat Güzeller, "Bizde alevleri ve dumanı görüp geldik. Yangın baya büyümüştü. Evde iki kişinin olduğunu söylüyorlar. İçeride olduklarından bir haber yok daha" diye konuştu.
 
Şişli Emniyeti yangınla ilgili soruşturma başlattı...
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.