Şişli Milli Eğitim Müdürü’nden Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Şişli Milli Eğitim Müdürü’nden Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, yeni eğitim öğretim yılı mesajında yeni değişimi yönetmenin bunu davranışa dönüştürmenin ve yeni dünyaların kapısını aralamanın bilgi çağının yeni öğretmen rollerini belirlediğini dile getirdi.

Yentür mesajına şu şekilde devam etti:

“Yeni bir eğitim ve öğretim yılına başlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Okullarımız, bireyin yaşamında temel eğitimin verildiği, bilgi, beceri, tutum ve davranışların kazandırıldığı, zekâ ve yeteneklerinin ortaya çıkarılarak geliştirildiği en önemli yapılardır. Çocuklarımızın ilgi ve kabiliyetleri yönünde hayata ve üst öğrenime hazırlanması Milli Eğitimimizin temel amaçları arasındadır.''

“HAYAT ROTANIZ OKUL SIRALARINDAN,

ÖĞRETMENLERİNİZİN EMEKLERİNDEN GEÇECEKTİR”

 ''Kıymetli öğretmenlerimiz; Velilerimizin desteğini alarak değişimi yönetmek, davranışa dönüştürmek,  yeni dünyaların kapısını aralamak bilgi çağının yeni öğretmen rollerini belirlemektedir.

Sevgili öğrenciler; Okulda hem yeni bilgiler öğrenecek, yeni arkadaşlıklar edinecek hem de çok eğlenceli ve unutamayacağınız zamanlar geçireceksiniz. Hayat rotanız okul sıralarından, koridorlarından, öğretmenlerinizin emeklerinden geçecektir. Başarıya ulaşmada en önemli unsurun düzenli ve sistemli çalışma olduğunu unutmayınız. 

Değerli velilerimiz; Onlar "Önce sizin, sonra bizim ve bu ülkenin en değerli varlıklarıdır." Onlara daima yaşama sevinci aşılayalım. Hassas ve taze ruhlarına karamsarlık gölgesinin düşmemesi için çaba sarf edelim. Çocuklarımızın başarısı; bizim başarımız, dolayısıyla, Türk Millî Eğitimi´nin başarısıdır.''

“TEK BİR ŞEYE İHTİYACIMIZ VARDIR; ÇALIŞKAN OLMAK”

''Şişli ilçemizde yaklaşık 3000 öğretmenimiz ve 47000 öğrencimizle ülkemizi daha mutlu yarınlara taşımanın heyecanı içerisindeyiz. Her yeni gün, yeni umut ve imkânlarla doğar.Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün dediği gibi “Tek bir şeye ihtiyacımız vardır; “Çalışkan olmak”.

 Bu vesile ile 2015-2016 Eğitim- Öğretim Yılının hayırlı ve güzel bir yıl olmasını temenni ediyor, eğitim yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize üstün başarılar diliyorum.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum