Şişli İş-Kur Binasında Korkutan Anlar..!

Şişli İş-Kur Binasında Korkutan Anlar..!

İşsiz genç, İŞKUR binasından atlamak istedi..

ŞİŞLİ'de İŞKUR'un çatısına çıkan bir kişi intihar etmek istedi. Yaklaşık bir saat sonra bir avukat tarafından ikna edilerek aşağıya indirilen kişi, polis tarafından gözaltına alındı.
Şişli Merkez Mahallesi Palazoğlu Sokak'ta saat 16.00 sıralarında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Şişli Hizmet Merkezi binasının çatısında bir kişinin olduğu gören vatandaşlar polise, sağlık ve itfaiyeye ihbarda bulundu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, intihar etmek isteyen kişinin atlama ihtimaline karşı aşağıda hava yastığı açarak önlem aldı. Binanın çatısında demir korkuluklarına oturan kişi, çevredeki vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Polis ekipleri ve yan binanın en üst katında bürosu bulunan Mehmet Ovayolu adlı avukat demir korkuluklardaki kişiyi ikna etmek için uzun süre konuştu. İşsiz olduğu için intihar teşebbüsünde bulunduğu iddia edilen kişi yaklaşık bir saatlik konuşma sonucu ikna edildi. İsmi öğrenilemeyen kişi, polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
İntihar etmek isteyen kişiyi ikna eden avukat Mehmet Ovayolu "Adam problemler yaşamış. Gittik konuştuk, sağ olsun bizi kırmadı indi. Galiba işsiz" diye konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.