Şişli günlük kiralık ev

Şişli günlük kiralık ev

Şişlide bilindiği üzere günlük kiralık ev sektörü

Şişlide bilindiği üzere günlük kiralık ev sektörü ve Şişlili apart ev sektörü baya popülerdir gerek turistlerin çok olması gerek ise yerli iş adamları ve iş dünyasının merkezinde yer alması nedeniyle bir çok insan konaklama için Şişli ilçemizi seçmektedir.

Şişli de kaç tane günlük kiralık ev var ?

Şişli de kaç tane günlük kiralık ev var ? bu soruya net bir cevap vermek neredeyse imkansız bunun nedeni ise bu işi resmi ve belgeli yani ruhsatlı yapanların yanında 3-4 tane evi olup kiralayanda mevcut hal böyle kayıtlı ve kayıtsız ortalama 600 civarı günlük kiralık dairenin işletildiğini tahmin ediyoruz. Bu rakamlar son turizmin kötü gitmesi ile yarı yarıya değişti bu sezon ortalama 100 ev kapatıldığını tahmin ediyoruz.

Evler neler mevcut?

Bir evde standart hayatınızı sürdürecek tüm eşyalar ve ekipmanlar var sıralamak istersek; Klima, Saç Kurutma Makinası, Çelik Kapı, Televizyon, Buzdolabı, Balkon, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi, Mutfak Eşyası, Ocak, Uydu Yayını, Otopark, Kapalı Garaj, Asansör, Internet, LCD TV, DVD Oynatıcı, Jakuzi, Su Isıtıcı / Kettle, Kalorifer, UFO / Elektrikli Isıtıcı, Digitürk, Ütü, Vantilatör.

Şişli günlük kiralık daireler nerede?

Çok güzel bir soru genelde günlük kiralık daireler Cevahir AVM yanında veya arkasında veya Tramp towers yanında veya arkasında yer almaktadır bunların yanında Nişantaşı günlük kiralık evleride unutmamak gerekir Taksime yakınlığı nedeniyle Nişantaşında günlük kiralık daire piyasasında kendine yer edinmiş bir semttir.

Şişli günlük kiralık ev fiyatları neler?

Şişli günlük kiralık ev, fiyatlar genellikle 2 kişi kalınacaksa günlük 100tl 4-5 kişi konaklanacaksa 200-300 tl gibi fiyatlara çıkmaktadır bu rakamlar yaz sezonu ayrı kış sezonu ayrı olarak hesaplanır. Burada sizin pazarlık kabiliyetinizde önemli tabii ki.

Hangi şirket iyi ?

Şişlideki günlük kiralık ev şirketleri arasında bir şirket kendini diğerlerinden ayırıyor Cevahir AVM ve Nişantaşı Citys’e yakın günlük kiralık evleri olan şirket günlük sadece 100 tl’ye uygun fiyatlı ve temiz günlük kiralık evler sunuyor Osmanbey metrosuna yakın hemde merkezi bir yerde. Bence günlük kiralık daire işinizi şansa bırakmayın aşağıdaki adresi tıklayın.
Detaylar :sisligunlukkiralikdaireler.com

sisli-gunluk-kiralik-ev.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.