Şişli Diş Kliniği ve Diş Sağlığı Ve İmplant

Şişli Diş Kliniği ve Diş Sağlığı Ve İmplant

Diş sağlığı ve dişlerin eksiksiz olması, özellikle de estetik bir görüntü ve kişinin kendini mutlu hissedebilmesi açısından oldukça önemlidir.

Diş sağlığı ve dişlerin eksiksiz olması, özellikle de estetik bir görüntü ve kişinin kendini mutlu hissedebilmesi açısından oldukça önemlidir. Dişlerin tedavi süreci çoğu zaman uzun ve acılı olduğundan çoğu kişi cesaret edememekte ve sürekli tedavi olmayı ertelemektedirler. Dişler, günlük hayatta, sürekli çalışır halde olduklarından birçok sorunla da karşı karşıya kalırlar ve buna bağlı olarak da sürekli yıpranan dişlerde yeni problemler ortaya çıkabilmektedir. Bireylerde görülen diş hastalıklarından biri de diş eksiklikleridir. Diş eksikliği sorununa çözüm olacak tedavi yöntemlerden biri de diş implantıdır.

 

 Diş implantı nedir ve nasıl yapılır?

 

                Diş implantı, diş eksikliklerinde uygulanan bir tedavi yöntemidir. Titanyumdan oluşan yapay kökler çeneye ve çene içerisine yerleştirilir Vücut dokuları ile uyumlu olan bu titanyum maddeler, aynı zamanda da çok az reaksiyon göstermekte ve hastaya hiçbir şekilde rahatsızlık vermemektedir. İmplant, hastaların diş yapılarının daha sağlıklı ve güzel görünmesini sağlamaktadır ve mutlaka cerrahi işlemlerle gerçekleştirilir. Cerrahi müdahale ile anestezi altında implant, hastaların çenesi içerisine vidalanır. Bunlar vidalandıktan sonra 6 ile 8 ay kadar bir süre, implantların çene ile kaynaşması beklenir. Eğer kaynaşma sorunsuz bir şekilde gerçekleştiyse implanüstüprotez yapımına başlanır ve bitiminde diş implantı tedavisi sonlanmış olur.

 

 Diş implantı yapan hastaneler var mı?

 

                Bir ya da daha fazla dişin eksik olması durumunda uygulanacak seçeneklerden biri olan diş implantı, uygulama aşamalarındaki zorluklar nedeniyle çoğu zaman korkutucu olmaktadır. Burada önemli olan, tedaviyi sorunsuz ve etkili bir şekilde gerçekleştirebilecek hastaneyi ve doktoru bulmaktır. Dent B&B Hastanesinde diş implantı tedavisi, Dr. Yasemin Budak tarafından başarılı bir şekilde uygulanmaktadır. Diş yapımında en büyük sorun olan kaygı ve tedirginlik, başarılı uygulamalar sonucunda son bulmakta ve başarılı tedaviler sonrasında kişiler, hayatlarına daha sağlıklı ve mutlu bir şekilde devam edebilmektedirler.

 

                Diş implantı tedavisi, herkeste uygulanamamaktadır. Bedensel hastalıkları, kalp-damar, kan hastalıkları, romatizma hastalıkları gibi sorunları bulunan insanlarda veya alerjik durumlarda diş implantı tedavisi uygulanmamaktadır. Şişlide Diş implantı tedavisiyle ilgili merak edilen daha fazla soru için ve daha detaylı bilgi alabilmek için Dent B&B Hastanesinde Dr. Yasemin Budak ile iletişime geçilebilir.

Dent B&B Klinik Adres:

Teşvikiye Mh. Hakkı Yeten Cd. Vital Fulya Plaza No: 23 / 17 Şişli

İstanbul

Şişli

http://www.dentbb.com

info@dentbb.com

Bizi Arayın : 0212 230 30 70

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.