Şişli ' deki cinayetin zanlıları yakalandı

Şişli ' deki cinayetin zanlıları yakalandı

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz gün Şişli'de 1 kişinin öldüğü, 1'i ağır 3 kişinin de yaralandığı bar saldırısıyla ilgili olarak 9 kişiyi gözaltına aldı.

9 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz gün Şişli'de 1 kişinin öldüğü, 1'i ağır 3 kişinin de yaralandığı bar saldırısıyla ilgili olarak 9 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin, eğlence merkezlerinden haraç toplayan çete üyeleri olduğu öğrenildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri dün, Şişli Valikonağı Caddesi'nde bulunan bir barda Zeynel Kuden'in öldüğü, Ozan Yunus Keos, Ruhi Kocak ve Ali Reza Hajizadeh'ın yaralandığı saldırıyla ilgili çalışma başlattı


 "KAĞITHANELİ APO"
Konuyla ilgili olarak güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, saldırıyı gerçekleştirenlerin "Kağıthaneli Apo" lakabıyla tanınan organize suç örgütü lideri Felemez A. ve adamları olduğunu tespit etti. MESİRE ALANINA OPERASYON Polis ekipleri, şebekenin Büyükçekmece Kumburgaz sahilinde işlettikleri mesire alanına bugün operasyon düzenledi. Yapılan baskında polis, silahları kullandığı önü sürülen şebeke lideri Felemez A. ve Gülkan Ö. ile yanlarında bulunan Müslüm A. ve Sabit D.'yi gözaltına aldı. Ekipler mesire alanında yaptıkları aramalarda da bar saldırısında kullanılan 2 tabancayı ele geçirdi. Polis ekipleri şebekenin 5 üyesinin daha evlerine operasyonlar düzenleyerek şüphelileri gözaltına aldı. İFADELERİNE BAŞVURULACAK Aralarında Felemez A.'nın da bulunduğu 9 kişi, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri halen devam ediyor.

ARALARINDA HUSUMET VARMIŞ
 Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Felemez A.'nın öldürülen Zeynel Kuden ile daha önceden aralarında bir husumet olduğu iddia edilirken, Felemez A. liderliğindeki şebekenin birçok eğlence merkezini tehdit ve silah zoruyla haraca bağladığı, bu iş yerlerinden düzenli olarak haraç topladığı öğrenildi. 

Haber : HATİCE YİĞİT

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum