Şişli CHP'li kadınlar ilçe başkanını seçiyor

Şişli CHP'li kadınlar ilçe başkanını seçiyor

CHP Şişli İlçe Kadın Kolları Kongresi Pazar günü (13.12.2015) Şişli Belediyesi Kent Kültür Merkezi'nde saat 10'da gerçekleşecek.

CHP Şişli İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na Ayşe Güneş Çelebi ve Lütfiye Serdaroğlu aday. 

Lütfiye Serdaroğlu:

"HUKUK MASASI KURACAĞIZ"

Chp kadın kolları içerisinde uzun zamandır yer alan Lütfiye Serdaroğlu 1969 Samsun doğumlu, evli ve bir erkek çocuk annesidir.

Serdaroğlu yaptığı açıklamada; kadının sosyal ve politik alanda kalkınması, toplumda daha aktif rol alabilmesi için çaba sarf edeceklerini söyledi. Ayrıca yerel bazda Şişli'de bulunan dar gelirli kadınlara yönelik iş, sosyal güvence ve kadın temsiliyetini arttırmak için çalışacaklarını söyledi. Serdaroğlu son zamanlarda kadına yönelik erkek şiddeti içinde bir hukuk maası kurulacağının sözünü verdi.

Ayşe Güneş Çelebi:

Kaptan Paşa Mahallesi Chp delegesi olan Ayşe Güneş Çelebi evli ve iki erkek çocuk sahibi. Üniversite mezunu ve emekli yüksek laborant olan Çelebi uzun yıllardır, Chp üyesidir ve yerelde yönetimlerde başarılı bir iletişim sağlamıştır. Aktif üyeliği döneminde kendi bölgesinde 30,000 insana ulaşarak büyük bir yerel başarı sağlamıştır. Çelebi adaylık için yaptığı basın toplantısında; ülkemizde yaşanan son zamanlardaki siyasal ve politik atmosferin rahatsız edici olduğunu, bu durum karşısında cumhuriyetin yeniden bir kurtuluş savaşı mücadelesi vermesi gerektiğini ve kadının bu mücadeledeki yerine ve önemine değindi. Çelebi, son zamanlarda artan kadına yönelik erkek şiddetine değinerek, kendi bölgelerinde kadına yönelik olan bu durumun durdurulması için çaba sarf edeceklerini ve Türkiye genelinde de bu mücadelenin devam edeceği sözünü verdi. Aynı zamanda Şişli bölgesinde kadınlara yönelik kültürel ve sosyal çalışmaların arttırılacağını ve ekonomik anlamda da dar gelirli kadınların yanlarında olacağının sözünü verdi. Çelebi kongrenin herkes için hayırlı olması temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.