Şişli Belediyesi’ne iki emekli başkan yardımcısı geliyor!

Şişli Belediyesi’ne iki emekli başkan yardımcısı geliyor!

Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne başkan yardımcısı olarak, Gaziosmanpaşa ve Esenyurt Belediyelerinden emekli olmuş iki başkan yardımcısını bu gün atıyor.

Muammer Keskin; Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden emekli olmuş Mustafa Kemal Özenç’i, Esenyurt Belediyesi’nden emekli olmuş Engin Polat’ı Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak bu gün itibari ile yazılarını yazdırıyor.

AK PARTİLİ BELEDİYEDE TEKNİK BAŞKAN YARDIMCISI

Mustafa Kemal Özenç; Ak Parti’li Erhan Erol’un başkan olduğu Gaziosmanpaşa Belediyesi’nde teknik başkan yardımcılığı yaptı. 2014 yılında belediye başkanı olarak Hasan Tahsin Usta’nın olması ile de görevden alındı. Akabinde de ekmeli oldu.

ENGİN POLAT KESKİN’İN HEMŞERİSİ

Engin Polat; Muammer Keskin’in hemşerisi Ardahan Göleli ve makine mühendisi, Esenyurt Belediyesi’nde Gürbüz Çapan’ın belediye başkanlığı döneminde başkan yardımcılığı yaptı. Polat, 2014 yılında emekli oldu.

KEKSİN YENİ BİR YÖNETİM SİSTEMİ UYGULUYOR

Muammer Keskin Şişli Belediyesi tarihinde uygulanmayan bir yönetim sistemini uyguluyor. Bu yönetim sistemi, Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü Belediyesi’nde uyguladığı bir sistem.

RESÜL EMRAH ŞAHAN KOORDİNATÖR BAŞKAN YARDIMCISI

Keskin; Şişli Belediyesi 1’nci sıradan meclis üyesi olan Resül Emrah Şahan’ı Koordinatör Başkan Yardımcısı yapıyor. Mustafa Kemal Özenç ve Engin Polat’ı da Şahan’a bağlıyor. Bu ekibin altına da 6 danışman veriyor.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum