Şişli Belediyesi’nden İlçe Emniyet’e büyük jest

Şişli Belediyesi’nden İlçe Emniyet’e büyük jest

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmetine sunulmak için, Şişli Belediyesi tarafından alınan 32 araç düzenlenen törenle takdim edildi.

Şişli Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nde düzenlenen törene, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Şişli Kaymakamı Salih Işık, İlçe Emniyet Müdürü Melih Ekici ve belediye personeli katıldı.

Törende konuşma yapan Şişli Kaymakamı Salih Işık, güvenlik hizmeti olmadan eğitim, sağlık ve adaletin de olmayacağını vurgulayarak, Şişli Belediyesi'nin ilçeye değerli hizmetler verdiğini söyledi.

Bizi birçok sıkıntıdan kurtarıyor

Şişli bölgesinde suçluların yakalamasını kolaylaştırmak için araçları hediye ettiklerini ifade eden Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, "Emniyet teşkilatımızın en büyük görevi biz vatandaşlarımızın rahatını sağlamak. Bir bakıma biz de belediye olarak aynı görevi yapıyoruz. Fakat emniyet teşkilatımız olmazsa olmaz. Emniyet teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi birçok sıkıntıdan kurtarıyor. Müdürüm çok becerikli bu konuda" dedi. İnönü, bu açıklamalarının yanı sıra kamu ve güvenlik hizmetleri verirken önceliklerinin insan ve insanların mutluluğu olduğuna da dikkat çekti.

Bu destekler olmazsa Şişli’de emniyet hizmetleri durur

Törende konuşan Şişli İlçe Emniyet Müdürü Melih Ekici ise "Şişli Belediyemizin, başkanımızın bu destekleri olmazsa inanın Şişli’de emniyet hizmetleri durur. Şişli sınırları içerisinde görev yapacak 32 tane aracımız hizmete alındı, görev başında. Şişli Belediyesi’ne ve başkanımıza çok teşekkür ediyorum desteklerinden dolayı" dedi. Ayrıca değerli desteklerinden dolayı Şişli Belediyesi’ne teşekkür plaketi verdi.

3-001.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum