Şişli Belediyesi’ndeki geçmiş kirli ilişkilerin itirafı geldi!

Şişli Belediyesi’ndeki geçmiş kirli ilişkilerin itirafı geldi!

Şişli Belediyesi’nde geçmişte oynanan gizli kapaklı oyunların, kirli ilişkiler ağının ve CHP’yi Şişli Belediyesi’nden dizayn etme planlarını geçte olsa deşifre eden bir itiraf geldi.

Şişli’nin eski belediye başkanı Mustafa Sarıgül’ün 2004 yılındaki başkan yardımcısı olan H.T. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na, Şişli Belediyesi’ndeki kirli ilişkileri itiraf eden Türkiye gündemi sarsacak şok itirafları içeren bir suç duyurusu yaptı.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NDEKİ KİRLİ İLİŞKİLER DEŞİFRE EDİLİYOR

Şişli Belediyesi’ndeki yaşanan kirli ilişkiler geçte olsa tek tek gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.  

Şişli’nin eski belediye başkan yardımcısı H.T. geçtiğimiz günlerde, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na, tehdit, şantaj, görevi kötüye kullanma, terör örgütüne üye olmak ve yöneticilik yaptığı gerekçesiyle Mustafa Sarıgül hakkında, Türkiye gündemine düşecek şok itirafları içeren bir suç duyurusunda bulundu.

CHP, ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NDEN DİZAYN EDİLMEYE ÇALIŞILMIŞ

H.T. yaptığı itiraflarla, o dönemde Mustafa Sarıgül’ün Şişli Belediyesi’ni nasıl yönettiği ve CHP üzerinde oynanan oyunları da tek tek itiraf ederek deşifre etti.  

H.T. Mustafa Sarıgül’ün, Şişli Belediye Başkanı iken, CHP’yi dizayn etmeye çalıştığını da itiraf etti. O dönem CHP’nin Genel Başkanı olan Deniz Baykal’a da tüm belge ve bilgileri verdiğini itiraf etti.

Kendisinin verdiği bilgi ve belgelerden sonra, CHP’nin Sarıgül’ün yaptığı yolsuzluk ve usulsüzlüklerle ilgili bir kitapçık hazırlattığını ve bunları tüm kamuoyuna paylaşıldığını ifade etti.

H.T. Deniz Baykal’a verdiği belge ve bilgileri ifşa etmesinden sonra da, kaset olayının patladığını ve Deniz Baykal’ın istifa etmek zorunda kaldığını da ifade etti.  

“SARIGÜL CHP’YE GENEL BAŞKAN YAPILMAK İSTENDİ”

H.T. o dönemler Şişli Belediye Başkanı olan Mustafa Sarıgül’ün, FETÖ tarafından CHP’nin genel başkanı yapılmak istendiğini, bunu deşifre eden Mithat Yılmaz’ın da acilen susturulması için kendisinden, Mithat Yılmaz aleyhine suç duyurusunda bulunması gerektiğini söylediğini iddia etti.  

MİTHAT YILMAZ’I SUSTURMA TALİMATI

Mustafa Sarıgül’ün, 2004 yıllarında Şişli’de yayınlanan bir yerel gazetenin yöneticisi ve Şişli’de inşaat işleri de yapan Mithat Yılmaz’ın o dönem yayınladığı haberlerden sonra da tüm olayların deşifre edildiğini itiraf etti.

Bu nedenle de Sarıgül’ün, Mithat Yılmaz’ın yaptığı inşaatların engellenmesi talimatını verdiğini, o dönemler eğitim işleri yapan cemaat aleyhine yaptığı haberlerin sıkıntı yarattığını, dolayısıyla da bunların cezalandırılmaları gerektiğini ve bu konu ile ilgili gereken ne varsa yapılması talimatını verdiğini iddia etti.    

SARIGÜL’E KARŞI OLANLAR CEZALANDIRILDI

Şişli Belediyesi’nde, Sarıgül’ün hedeflerine engel olacaklar için özel toplantılar yapılıyordu. Bu toplantılarda kimler için nasıl bir önlem alınacağı konuşuluyordu.

Bu toplantılara, savcılar, hakimler ve emniyet görevlileri de katılıyordu. Ben toplantıya çağırıldığımda, tek tek kimin hangi görevlerde olduğu söyleniyordu.

H.T. Sarıgül’e ve cemaate karşı ve engel olan o dönem kim varsa cezalandırılması için bana sürekli talimatlar veriliyordu.

SARIGÜL ÜÇ DÖNEM BAŞKANLIK YAPAN TEK İSİMDİ

Şişli’de, biri ara dönem olmak üzere, Türkiye’nin en önemli isimlerinden 6 belediye başkanı geldi geçti. Ama o kadar önemli isimlerin de Mustafa Sarıgül hariç hiçbirinin ikinci dönemleri olmadı.

Şişli’ye üç dönem belediye başkanlığı yaparak Şişli tarihine ismini yazdıran tek isim Mustafa Sarıgül oldu. Sarıgül’ün de bu kadar uzun süre belediye başkanlığı yapmasının arkasında derin güçlerin olduğu ortaya çıkmış oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.