Şişli Belediyesi Yılın Son Meclis Toplantısını Yaptı.

Şişli Belediyesi Yılın Son Meclis Toplantısını Yaptı.

Şişli Belediye Meclis'inin Aralık ayı ikinci birleşimi ve 2016 yılının son meclis oturumu dün yapıldı.

Oturum başlamadan önce meclis selfie'leri çekildi (Özçekim) sosyal medyadan "Meclis Toplantısındayım" paylaşımları yapıldı.

Her zaman olduğu gibi CHP'li Meclis Üyesi Muharrem Çatalkaya Meclise gelmeyen üyelerin izinli sayılmasını önerdi, her zaman olduğu gibi oy birliği ile izinli sayıldılar. 

Güzel Konuşma ve Diksiyon konusunun tescilli ve tartışmasız, uzman ismi CHP'li Meclis Üyesi Şefika Keskin'in okuduğu komisyon raporları her zaman ki gibi çok anlaşılırdı.  

Aralık Ayı ikinci oturumunda Hukuk, İmar, Harita ve Trafik Komisyonları'ndan gelen gündemler görüşülürken bazı meclis üyelerinin sosyal medya hesapları ile meşgul oldukları dikkatlerden kaçmadı.
 
Hiç kimse tanımadığı birine gülümsemedi, günaydın demedi hatta görmezden geldi. Eski başkan Mustafa Sarıgül'ün hertürlü ortamda hatır soran, merhaba diyen gülümseyen tavrına satır arasında yer vermemek haksızlık olurdu.
 
AK Partili Meclis üyeleri herzaman ki gibi en son geldi. Çareyi Sarıgül'de arayan İnönü'de bulan Uğur Gazi Yorgun mecliste Başkan Yarımcılarına ve Müdürlere ayırılan bölümde yerini aldı.
 
Başkan İnönü, Şişli Belediye Binası'nın arkasına Taş Yapı İnşaat tarafından yapılması planlanan 37 katlı 4 gökdelen ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Buyurun hep birlikte tüm detayları ile 2016 yılının son Meclis oturumunu birlikte izleyelim...

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.