Yeni aşevi kapatılarak yemek işi pazarlıkla bir firmaya verildi!

Yeni aşevi kapatılarak yemek işi pazarlıkla bir firmaya verildi!

Şişli Belediyesi, 2 ay süren, yeni tadilat yaptığı aşevini kapatarak, yemek işini doğal afetlerde geçerli olan pazarlıkla 3 ay süreliğine, 1.651.225 TL’ye bir firmaya verdi.

AŞEVİNİN TADİLATI YENİ BİTMİŞTİ

Şişli Belediyesi’nin aşevi, 2 ay süren tadilatla yenilenmişti. Aşevinin tadilatı biter bitmez, tasarruf amacıyla 2020 yılının Ocak Ayı itibari ile kapattı.

Şişli Belediyesi Şubat Ayı itibari ile de 3 firmayı davet ederek, doğal afetlerde geçerli olan 21 B pazarlık usulüyle ihaleye çıktı.

DAVET EDİLEN FİRMALAR GEÇERLİ TEKLİF VEREMEDİ

Belediyenin kendi davet ettiği firmaların ikisinin teklifi de geçerli çıkmayınca, geriye kalan diğer üçüncü firma olan, iş yeri Kağıthane’de olan Doğuşzade Gıda Pazarlama Tic.Ltd. Şti firması ihaleyi kazanmış oldu.

Şişli Belediyesinin yemek alım işi ihalesini 24.01.2020’de saat 15.00’te yapıyor. İhalenin 15 gün itiraz için kanuni bekleme süresi bulunuyor.

13’ÜNDE İŞ BAŞLIYOR, 12’SİNDE SÖZLEŞME YAPILIYOR

İhaleyi alan firma ihale gereği yemek verme işine 13.02.2020 tarihinde başlayacak ve 13.05.2020 tarihinde de yemek verme işine son verecek. Şişli Belediyesi ise işin başlamasına bir gün kala 12.02.2020 tarihinde de firma ile sözleşme imzalıyor.

Yani firma 1 gün içerisinde Şişli Belediyesi’nin tüm ihtiyaç duyduğu yemekleri hazırlayıp yapabilmiş olacak.  

3 AY SONRA AÇIK İHALE OLACAK

Şişli Belediyesi bu yemek işi ile ilgili yaptığı değer tespitinde verilecek yemeğin maliyet fiyatını 1.898.758,33 TL olarak belirliyor. Firmada 1.651.225 TL fiyat vererek ihaleyi kazanıyor.  

Şişli Belediyesi, acil olduğu için üç ay süreliğine yaptığı aşevi için yemek ihalesini tekrar açık ihaleye çıkarak uzun süreli ihaleye çıkacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.