Gönen Orhan’dan adrese teslim tenis kortu!

Gönen Orhan’dan adrese teslim tenis kortu!

Şişli Belediyesi Başdanışmanı Gönen Orhan, Nişantaşı Topağacı otoparkının üzerine bir tanıdığına adrese teslim tenis kortu ve kafeterya yaptırmak için kolları sıvadı ve meclisten karar çıkarttı.

Nişantaşı’nda ikamet eden, Gönen Orhan’ın bir tanıdığı olan bir bayana, bu yerin tenis kortu ve kafeterya olarak adrese teslim kiralanması için işi sözleşme aşamasına kadar getirdi.

ADRESE TESLİM KİRALAMA YAPILACAĞI AYLAR ÖNCESİNDEN BİLİNİYORDU

Şişli Belediye meclisinden daha karar çıkmadan, Muammer Keskin’e daha yetki verilmeden bu yerin Gönen Orhan’ın tanıdığına verileceği aylar öncesinden adeta netleşmişti.

Öyleki; bu kiralamanın adrese teslim olduğu, Şişli Belediye meclis grubunda konuşulduğunda anlaşılmıştı. Muammer Keskin ve Gönen Orhan’a yakın bir komisyon başkanı, o bayanı tanıdığını ve kendisiyle yapılacak kiralamayla ilgili konuştuğunu dahi ifade etmişti.   

GÖNEN ORHAN, ENGEL ÇIKARTAN BÜROKRATLARI ARIYOR

Tenis kortu ve kafeterya için işlemler yürürken, Şişli Belediyesi’ndeki hiçbir bürokrat konu hakkında bilgi dahi verilmiyor. Bürokratlar buraya tenis kortu ve kafeterya olamaz dedikleri anda da Gönen Orhan devreye girip bürokratları arayarak sorunları ortadan kaldırmıştı.

Sonra da, Şişli Belediye meclisinde, buranın tenis kortu ve kafeterya yapılması için, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’e yetki verilmesi kararı çıkartılıyor.

GÖNEN ORHAN, İNÖNÜ DÖNEMİNDE DE TALİP OLDU

Hayri İnönü’nün belediye başkanı olduğu dönemde de, Gönen Orhan burayla ilgilenmişti. Orhan, o yerin kendisinin de içerisinde olduğu mahalle meclisinin kullanımına verilmesini talep etmişti.

Gönen Orhan, o dönemde de Hayri İnönü’ye Muammer Keskin’in ricası ile görüşerek mahalle meclisine verilmesinin söz almıştı. Hayri İnönü’de oraya ciddi masraf ederek mahalle meclisinin hizmetine sunmuştu.

MAHALLE MECLİSİNE VERİLMESİ İÇİN TARTIŞMIŞTI

Gönen Orhan, İnönü’nün o yeri mahalle meclisine vermesi gecikince, Hayri İnönü’nün makamına giderek, ‘Şişli’yi mafyaya teslim ettiniz. Şişli Belediyesi’ni de talan ettiniz’ diyerek tartışmıştı.    

GÖNEN ORHAN ŞİMDİ İSE TENİS KORTU İÇİN MÜCADELE EDİYOR

Gönen Orhan, o dönemde o yerin mahalle meclisine verilmesi için onca mücadeleden sonra, Şişli Belediyesi Başdanışmanı olduktan sonra, oranın mahalle meclisine değil tenis kortu ve kafeteryaya verilmesi için mücadele etmeye başladı.  

MAHALLE MECLİSİ TEPKİ GÖSTERDİ

Mahalle meclisi de Gönen Orhan’ın bu yaklaşımına tepki gösterdi. Sonra mahalle meclisi ile yapılan toplantıda haftanın belirli günlerinde mahalle meclisinin kullanımına verilmesi vaadiyle mahalle sakinleri ikna edilmeye çalışılıyor.  

GÖNEN ORHAN MAHALLE TOPLANTISINDA OYLAMA YAPTIRMIŞTI

Muammer Keskin, yeni seçildiği dönemlerde, Şişli’yi Şişlililerle yönetmek adına, 25 mahallede toplantılar düzenlediği dönemlerde, Nişantaşı’nda da bir toplantı düzenlemişti. Nişantaşı’ndaki toplantının moderatörlüğünü de yine başdanışman sıfatıyla Gönen Orhan yapmıştı.

Gönen Orhan’ın organize ettiği Nişantaşı’ndaki mahalle meclisi toplantısında, o yerin ne olması ile ilgili oylama yaptırmıştı. Bu oylamada Nişantaşı ile ilgili tüm sorular mahalle halkına sorulmuştu. Oranın tenis kortu olması için ne bir soru sorulmuş ne de bir talepte gelmemişti.

Sözleşmenin yapılacağı sürecin gelmesiyle, Gönen Orhan’ın aracı olduğu bayan, yapılacak sözleşmede devir hakkı yazdırmak için Gönen Orhan’ın desteğini bekliyor.

Bu yerin kirasının ne olacağı ve yapılacak sözleşmenin içeriği merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler