Şişli aklanıyor yemeği

Şişli aklanıyor yemeği

Ak Parti Şişli İlçe Teşkilatı ‘Şişli aklanıyor 2013-2014 programı’ kapsamında yemek verdi. Ak Parti Şişli İlçe Başkanı Nevzat Şatıroğlu yemekte yaptığı konuşmada çarpıcı açıklamalarda bulundu:

 “Şişli ak bir siyasetten mahrum kaldı.  Başbakanımızdan önceki İstanbulun hali gibi Şişlide maalesef şu an böyle. Şişli kaynaklarını çok kötü kullanan bir ilçe haline gelmiştir. Şişli ilçemiz nüfus itibariyle İstanbulun yüzde ikisini temsil eden bir ilçemizdir. Şişli ilçesinin kişi başına düşen geliri 1. 546 liradır. Ama buna karşılık Şişliye yapılan hizmetlere bakıldığında ise bir fiyaskodur. Şişlide kişi başına düşen çalışan sayısı ortalaması ise 2.13tür. İnsan kaynaklarına bakıldığında da aynı savurganlık görülmektedir.

“Şişlideki bu zihniyeti bu kötü manzarayı ancak ak bir siyaset düzeltebilir. 2014 yılına hedeflendik. Şişli Halkı’nın da hakkı olan ak bir siyasetle ilçemizi tanıştırmaya ant içtik, yemin ettik. Bu anlamda da Şişli Halkının da hakkı olduğunu düşünüyoruz. Şişlideki oy oranlarımızı düşük zannedebilirler. Genel seçimlerdeki Ak Partinin Şişlideki mevcut oyu %36dır. Ama yaklaşık bir ay önce yapılan ankette yüzde 39a çıkmıştır.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.