Simetri Filo İle Araç Kiralama

Simetri Filo İle Araç Kiralama

Protokol taşımacılık, vip araç kiralama sistemlerinde yeni döneme adım atıyor. Firmamız olarak 2. El lüks araç kiralama ve araç kiralama işlemlerimizde yenilikler sizleri bekliyor.

Protokol taşımacılık, vip araç kiralama sistemlerinde yeni döneme adım atıyor. Firmamız olarak 2. El lüks araç kiralama ve araç kiralama işlemlerimizde yenilikler sizleri bekliyor. Peki ne gibi yenilikler var? Artık size verdiğimiz araçları tamamen temizlikten geçirerek veriyoruz. Başka firmalar gibi kullanılmış aracı temizlemeden veren firmalardan değiliz. Ön koşul olarak sizin ferahlığınızı ve rahatlığınızı düşünüyoruz. Vip araç kiralama işlemlerimizde araçlarımızın bakımlarını da yaptırdıktan sonra siz değerli kullanıcılarımıza teslim ediyoruz. Kaliteli şoförler ile isterseniz gideceğiniz yere kadar teslim ediyoruz.

 

Deneyimli çalışanlar ile içiniz rahat olacak

 

Deneyimli çalışanlarımız tamamen sizlerin rahatı ve güveni için özenle seçilmiştir. Çalışanlarımız tüm protokollere hakimdir ve profesyonel kişilerden oluşmaktadır. Havaalanından sizleri teslim alıp özel şoför ile gideceğiniz tüm yerlere götürülme işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Protokol taşımacılık olarak sizlere lüks araçları uygun fiyatlara kiralama yapıyoruz. Sizlerin rahat etmesi ve güveni için tüm her şeyi düşündük. Firmamızda çalışan kişiler özel denetimlerden geçen ve tamamen güvenilir kişilerdir. Örnek olarak şoförlerimiz en azından 5 yıllık şoförlük ve aktif sürücülük deneyimlerinden geçerek şirketimize alınmaktadır. Bunun dışında deneyimsiz ve bilgisiz kişileri ekibimize dahil etmiyoruz. Çünkü biliyoruz ki güven güveni getirir , sizlere verdiğimiz değer ise bize değer katacaktır. Bu nedenle her zaman sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

 

Birçok seçenek ile daimi hizmet garantisi

 

Tam gün, yarım gün, saatlik seçenekler ile araçlarımızı kiralayabilirsiniz. İstediğiniz taktirde araçlarımızı bulunduğunuz bölgeye veya havaalanına kadar getirip sizlere teslim edebiliriz. Bu teslimat sırasında sizlere getirene kadar profesyonel şoförlerimiz tarafından kullanılmaktadır. Araçlarımız her zaman deneyimli kişiler tarafından kullanıldığı için sizlere durduk yere sorunlar çıkarmaz. Tüm gün seçeneği ile 2. El lüks araç kiralaması yapabilirsiniz. Hem de uygun fiyatlar çerçevesinde bu işlemi gerçekleştiriyoruz. Protokol taşımacılık olarak saatliğe varana kadar kiralama hizmeti vermekteyiz. Çünkü sizlerin konfor ve mutluluğu bizim için en önemli planda yer almaktadır. Protokol taşımacılık size ve ailenize en güvenilir en rahat ve konforlu hizmeti vermek için her zaman hizmete hazırdır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.