Siirt Sivas Trabzon Van Trafik Kazası Haberleri

Siirt Sivas Trabzon Van Trafik Kazası Haberleri

Suriye sınırında savaş uçağı yer bir oldu. Kızıldağ'a düştüğü bildirilen uçağın kime ait olduğu araştırılıyor. Büyük bir ihtimal rusyanın savaş olduğu tahmin ediliyor.

Suriye sınırında savaş uçağı yer bir oldu. Kızıldağ'a düştüğü bildirilen uçağın kime ait olduğu araştırılıyor. Büyük bir ihtimal rusyanın savaş olduğu tahmin ediliyor. Türkiye ile suriye'nin sınır noktasında savaş uçağı düştü olay saat 09:20 sıralarında iki uçağın havada karşılaşmasıyla yaşandı ve uçaklardan biri diğerini vurdu. Türkmenler ve muhalifler siirt güncel haberleri rus destekli esad güçlerinin çatıştığı bölgedeki kızıldağı düştü. Düşen uçağın milleti ise henüz daha netleşmiş değil.

Sivas trafik kazası kontrolden çıkan otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi ve 2 kişi yaralandığı gelen haberler arasında sivasTa meydana gelen trafik kazasının detaylarını haberimizde sizlerle paylaştık. 58 TL 823 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon kontrolünü kayıp etmesi ile beraber sivas haberleri Karani fındık 27 yaşında, Naci 29, akif aktaş 28 yaralandı. Naci aktaş 29 yaşında tüm müdahallere ragmen kurtulamadı. Lütfen trafik kazaları haberlerini dikkatli okuyalım ve dikkatli araç kullanalım.

64 hükümet kabinesi açıklandı. Türkiye'de seçimler sonrası merakla beklenen kabine üyeleri bugün resmen açıklandı. Başbakan davutoğlu cumhurbaşkanı receptayyip erdoğan yaptığı görüşmelerin arkasından bakanlar kurulu açıklandı. İşte yeni bakan kurulu kabinesi Başbakan ahmet davutoğlu, başbakan yardımcıları Tuğrul türkeş, mehmet şimşek, numan kurtulmuş, lütfü elvan, bekir bozdağ, naci ağbal, mevlüt çavuşoğlu, mehmet müezzinoğlu, berat albayrak, cevdet yılmaz, çalışma ve sosyal bakanı süleyman soylu, nabi avcı, sağlık bakanı mehmet müezzinoğlu bakanlar listesinin daha detayı için trabzon son dakika haberleri konu linkine tıklayabilirsiniz.

Van trafik kazası haberleri hakkında şöyle bir bilgi vermek istiyorum. Van'ın erçiş ilçesinde öğrenci servisinin kaza yapması sonucu 10 kişi ağır şekilde yaralandı. Kocapınar mahallesinde melike akman ilköğretim okuluna öğrenci taşıyan okul servisi trafik kazası yaptı. Yaralanan öğrenciler ve servis şöfürü van devlet hastesine kaldırıldı.

Kaynak: van haberleri


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.