Shall We - Aktivite Arkadaşlığı Grubu 2. Yaş Partisi. Yaş Partisi

Shall We - Aktivite Arkadaşlığı Grubu 2. Yaş Partisi. Yaş Partisi

Shall We? Aktivite Arkadaşlığı 2. yaş partisinde harika bir sosyal sorumluluk projesine daha hazırlanıyor.

Shall We? Aktivite Arkadaşlığı 2. yaş partisinde harika bir sosyal sorumluluk projesine daha hazırlanıyor. ”Her Bilet Bir Çocuk Gülümsemesi” sloganıyla 13 Ekim 2018 tarihinde düzenlenecek olan partinin tüm gelirleri kışlık kıyafet ihtiyacı olan çocuklar için kullanılacak.

Shall We? Aktivite Arkadaşlığı ”Her Bilet Bir Çocuk Gülümsemesi” sloganıyla gerçekleştirmeyi planladığı partinin tüm gelirleriyle kışlık kıyafet ihtiyacı olan çocuklara destek olmayı hedefliyor. 

”Her Bilet Bir Çocuk Gülümsemesi“     

Türkiye’nin en büyük aktivite ve arkadaşlık grubu olan Shall We? Aktivite Arkadaşlığı grubu, 13 Ekim 2018 tarihinde düzenlenecek olan 2. yaş partisine hazırlanıyor. Velvet, Dj Armageddon gibi müzik adamlarının sahne alacağı geceden toplanacak olan tüm gelirler, kışlık kıyafete ihtiyacı olan çocuklar için harcanacak. 13 Ekim Cumartesi gecesi gerçekleşecek olan partide birbirinden özel konuklar ve şovlar sizleri bekliyor olacak!

Shall We? Aktivite Arkadaşlığı grubunun düzenleyeceği partinin detaylarına girmeden önceki birkaç sosyal sorumluluk projeleri neymiş gelin hep birlikte göz atalım;

Shall We? Aktivite Arkadaşlığı grubu 1. Yaş Partisi – Robotel Derneğine Destek 

Shall We? Aktivite Arkadaşlığı grubu 1. Yaş partisinde toplanan gelirlerle Robotel derneğine bağışta bulunmuş, birçok çocuğun mekanik el, kol ihtiyacını karşılamış.

Shall We? Aktivite Arkadaşlığı Yılbaşı Partisi – Şırnak’a Kırtasiye Okul Yardımı 

Shall We? Aktivite Arkadaşlığı grubu yılbaşı gecesi düzenlenen partisinde, üyelerinin de destekleriyle toplanan 35 koli kırtasiye malzemesini Şırnak’ta bulunan 4 okula bağışlamış.

Shall We? Aktivite Arkadaşlığı sokak hayvanlarını da unutmuyor! 

Shall We? Aktivite Arkadaşlığı grubu, çeşitli zamanlarda sokak hayvanları için sosyal sorumluluk projeleri yapmaya da devam ediyor. İnsanlara bilinç aşılamak için başlattığı “Bir Kap Su” kampanyası ile Türkiye’nin dört bir yanına ulaşan grup, yine çeşitli illerde eş zamanlı düzenlenen “kedi evi yapımı” projesiyle de sokaktaki dört ayaklı dostlarımızın soğuktan korunabilmeleri için bir araya gelmişler.

Shall We? Grubunun düzenlediği sinema geceleri etkinlikleri de yine sokak hayvanları için organize edilmiş. Sinema gecelerinden elde edilen gelirlerle sokak hayvanlarına mama alınmış.

Shall We? Aktivite Arkadaşlığı grubunun düzenlediği sosyal sorumluluk projeleri ve ücretsiz workshop etkinlikleri hakkında detaylı bilgiye internet sitelerinden ulaşabilirsiniz.

”Her Bilet Bir Çocuk Gülümsemesi” sloganıyla yeni bir serüvene adım adım! 

Bu yıl da yeni yaşını bir sosyal sorumluluk projesiyle taçlandırmak isteyen Shall We? grubu İstanbul, Beşiktaş’ta açılan Dorock XL’da, 13 Ekim 2018’de düzenlenecek olan 2. yaş partisinde, kışlık kıyafet ihtiyacı olan çocukları giydirebilmeyi hedefliyor. Muhteşem sahnesiyle Velvet Grubu, eşsiz performansıyla Dj Armageddon Türk gibi başarılı isimlerin performans göstereceği gecede ikramlar, dansçılar, sınırsız eğlence ve birçok sürpriz isim de yer alacak.

Kuruluşunun 2. yılını çocuklara yardım ederek ve kışın dondurucu soğuklarından bir nebze de olsa onları korumak isteyen grup, desteklerinizi bekliyor. Gelin, kış başlamadan bütün çocukları baştan ayağa giydirebilsinler. Onların mutluluğu hepimiz için çok önemli. Alacağınız her biletin çocukların bir ihtiyacını karşılayacağını unutmayın.

BU KIŞ ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN!

Biletler 40 TL’den satışa sunuluyor. 1 bira ya da alkolsüz içecek ise bilete dahil. Biletleri online olarak Biletinial web sitesinden ve parti günü kapıdan temin edebilirsiniz.

Organizasyon: Shall We? Aktivite Arkadaşlığı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.