Sezgin:  ‘Şişli asla eskisi gibi olmayacak’

Sezgin: ‘Şişli asla eskisi gibi olmayacak’

Ak Parti Şişli’nin yeni ilçe başkanı Şeref Sezgin, gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin'e; ‘Şişli artık asla eskisi gibi olmayacak’ diyerek, Şişli’de çok büyük değişimlerin yaşanacağının sinyallerini verdi.

Nevzat Şatıroğlu’nun Şişli’de açtığı tahribatlardan sonra büyük bir sorumluluk alan ve İl Başkanı Aziz Babuşçu’nun okul arkadaşı olan Şeref Sezgin mazbatasını alarak, yeni yönetimi oluşturmak için hummalı bir çalışma içerisine girdi.

Şeref Sezgin ile gazetemizin genel yayın yönetmeni Mehmet Tekin bir araya gelerek; Şişli’nin daha iyi yaşanabilir bir ilçe olabilmesi için neler yapılması noktasında samimi bir görüşme gerçekleştirdiler.

‘AK PARTİNİN DE SUÇU BÜYÜK’

Tekin; Şişli Belediyesi’nde yaşanan bu sansasyonlar da sessiz ve etkisiz kalan Ak Parti’nin de büyük sorumluluğu var diyerek sözlerine devam etti.

‘AK PARTİ MUHALEFET YAPMADI’

Ak Parti Şişli’de hiçbir zaman muhalefet yapmamıştır. Muhalefetin olmadığı bir yerde de rekabette olması düşünülemez. Bu da Şişli’nin layık olduğu gelişmeyi yaşayamamasına neden olmuştur. Dolayısıyla da; Şişli’deki yaşanan bu sansasyonlarda Ak Parti’nin dolaylı da olsa büyük payının olduğunu düşünüyorum.

Yeni ilçe başkanı olarak siz de geçmiştekiler gibi olursanız, Şişli Gazetesi olarak daha önceki gibi eleştirmeye devam ederiz. Şişli ve Şişlili için göstereceğiniz tüm gayretlerinizde de diğer tüm siyasi partilere olduğu gibi sizlerin de sesi olacağımıza söz veriyoruz.

‘OLUŞTURACAĞINIZ YÖNETİM SİZİN NİYETİNİZİ BELİRLEYECEK’

Oluşturacağınız yeni yönetim, sizin başarı, istek ve niyetinizi ortaya koyacaktır. Eğer geçmiş yönetimde görev alıp başarısızlık ve sansasyonlarla anılmış isimleri tekrar koyarsanız, sizin de geçmiş yönetimin yolunda ilerleyeceğiniz anlamına geleceğinden, hem parti tabanı hem de Şişliliye bir umut olamayacaksınız.

ŞİŞLİ’Yİ YÖNETENLER ŞİŞLİ’DE OTURMUYOR

Şişli’yi yönetenlerin veya yönetmeye talip olanların neden Şişli’de oturmadıklarını ben anlamıyorum. Madem Şişli’de oturmuyorsun veya standartlarına uymuyor, o zaman neden Şişli’yi yönetmeye geliyorsun. Senin standartlarına uymuyorsa o zaman rantından faydalanmaya geliyorsun demektir. Çünkü; burası bir belediye, standartların belirlendiği bir makam.

‘MECLİS ÜYELERİ SEYREDİYOR’

Şişli Belediyesi’nde; sansasyonlar ve yolsuzluklar almış başını giderken, Ak Partili yöneticiler ve meclis üyeleri de bunu sessizce seyrediyor ise, üstelik bir de iktidar partisine mensup bir partinin temsilcisi iken bu hiç mantıklı gelmiyor ve ben bunun altında da iyi bir niyet göremiyorum.

‘ŞİŞLİ İÇİN BİR ÇİVİ ÇAKANIN BİLE YANINDAYIZ’

Yıllardır; hem Şişlili, hem seçmen, hem de tüm Şişlililerin sesi olarak, insanların istek ve beklentilerini dillendirmeye çalışıyoruz. Şişli için kim bir çivi çakmış ise bizler gazete olarak yanında olduk.  Bundan sonra da bu böyle olacak. Kim ki, Şişli’ye yanlış yaparsa da, geçmişte de olduğu gibi ne pahasına olursa olsun onun karşısında olmaya da devam edeceğiz.

Şeref Sezgin ise Tekin’in samimi eleştirileri için teşekkür ederek, ‘Biz yapıcı ve doğru eleştirileri alacağız. Şişli Gazetesi aracılığı ile tüm Şişlililere buradan söz veriyorum. Şişli bundan sonra asla eski Şişli olmayacak. Bunu yakın bir zamanda da tüm Şişlililer görecektir’ diyerek çarpıcı ve iddialı açıklamalarına devam etti.

‘SİZLERİN ELEŞTİRİLERİNİZDEN YARARLANACAĞIZ’

Mehmet Bey, ben iyi bir Şişliliyim. Her ne kadar Ak Parti Şişli’yi çok eleştirseniz de sizin amacınızın sürekli ifade ettiğiniz gibi ‘daha iyi yaşanabilir bir Şişli oluşturmak’ olduğunu biliyorum. Onun için ben de sizin bu eleştirilerinizden yararlanarak, ivedi bir şekilde ve yoğun bir çalışma temposu ile görev yapacağımızı bilmenizi isterim.

‘İŞİM DE EVİM DE ŞİŞLİ’DE’

İş yerim ve evimde Şişli’de. Şişli’nin sorunlarını da sizlerle birlikte bende yaşıyorum. Sizin vesilenizle bir kez daha tüm Şişliliye söz veriyorum ki; Şişli asla eskisi gibi olmayacak. Ben Ak Parti’nin İl Yönetim Kurulu’nda görev yaptım. Bu dönemlerde de almış olduğum görev ve sorumlulukları da layıkıyla yerine getirdim. Allah’ın izniyle de Şişli’de ki görevimi de başarı ile üstesinden geleceğime inanıyorum. Kuracağımız yönetim de gerek parti tabanımızda gerekse de Şişlili hemşerilerimizin gönlünü kazanacak arkadaşlardan oluşacağını göreceksiniz.

‘PARTİLİ DAVA ARKADAŞLARIM RAHAT OLSUN’

Buradan partili dava arkadaşlarıma söz veriyorum. Kim davamıza hizmet ederse onun o hizmetini asla görmezden gelmeyeceğim. Kim çalışıyorsa, kim hak ediyorsa o mutlak şekilde hak ettiği yere gelecektir.

Kim ki davamıza ihanet ediyorsa da,  o en acımasız bir şekilde de cezalandırılacaktır. Bunu çok kısa bir süre sonra tüm dava arkadaşlarım Şişlilide şahit olacaktır.

‘ŞİŞLİ İÇİN TÜM İMKÂNLARI SEFERBER ETTİRECEĞİM’

Şişlili hemşerilerime de söz veriyorum ki; Şişli’yi hak ettiği yere taşımak için hükümetimizin ve Büyükşehir Belediyemizin tüm imkânlarının seferber edilmesi için elimden geleni yapacağıma da söz veriyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.