Seth, "Finalin çeyreğinde Portekiz'e karşı sakatlandım

Seth, "Finalin çeyreğinde Portekiz'e karşı sakatlandım

Isınma sırasında ağrı oluyor sadece iyi hissediyorum ama bir süre sonra tekrar oynamaya başlıyorum ve ağrıyı tekrar hissediyorum ama oynadığıma asla pişman değilim.

 

Isınma sırasında ağrı oluyor sadece iyi hissediyorum ama bir süre sonra tekrar oynamaya başlıyorum ve ağrıyı tekrar hissediyorum ama oynadığıma asla pişman değilim. Umarım üçüncülük yarışını kazanırız" dedi.

Rosier'in şimdiden talipleri var

Beşiktaş, Valentin Rosier'in geleceğini merak etse de Senyor Güne Sonuç olarak teknik direktörlük görevini üstlendi ancak transferi Fransız takımlarından Lille, Beşiktaş'ta forma giyen Fransız sağ bek Rosier'i gündeme aldı. , oyuncunun menajeri ile yapılan transferle ilgili temasa geçildi. Şu anda sadece Beşiktaş kulübü yapmadı. resmi bir teklif aldı. Beşiktaş'ta bu kez Rossier 13 maçta 1 gol atıp 2 asist yaptı.

Galatasaray, Dünya Kupası hazırlık kampına ev ultrabet sahipliği yaptığı Antalya'da son hazırlıklarını yapıyor. Sarı-kırmızılı ekip, Toulouse ile karşı karşıya gelirken sollama adına seyirler devam etti.

Lions kampı sona eriyor

Galatasaray, Toulouse karşısında mükemmele yakın bir performans sergiledi ve etkili hücum oyunuyla rakiplerini arkadan mağlup etti. Böylece Aslan son hazırlık maçındaki ilk galibiyetini almış oldu.

Galatasaray, Antalya'daki hazırlık kampının son gününde Toulouse'u konuk ediyor. İdeale yakın bir takımda oynayan sarı kırmızılılar maça iyi başladı. Önceki dostluk maçlarında olduğu gibi Okan Buruk'un adamları, rakiplerinin ön bölgede baskı kurmasın ultrabet giriş  engelleyerek üçüncüye yaklaşmada sorun yaşamadı. 29. dakikada Galatasaray'da Mertens, Sur, Kerem ve Belkan'ın mükemmel performansına baskı yapıyor, Mertens'ten köşe vuruşu, Sur'dan kafa vuruşu, top üst direkten sekiyor. 41. dakikada Van den Boumen serbest vuruş kullandı. Nets Nicolassen: 0-1. Bu pozisyon, Fransa'nın ilk gol girişimiydi. 45. dakikada Galatasaray ceza sahası içinde rakibi eliyle topla oynadığı için Galatasaray penaltı buldu.

Etkili saldırıların devamı

Sarı-kırmızılı ekipler ikinci yarının erken saatlerinde öne geçti. Mertens  devreye girince Galatasaray hücumdan etkili bir atak kurdu. 60. dakikada Mertens'in kullandığı frikik golü takımı 2-1 öne geçirdi. 1961'de Fransa ekibi 6 oyuncu değişikliği yaptı. Öte yandan Galatasaray  70. dakikada 8 oyuncu değişikliği yaptı. Son bölümde Okan Buruk'un ekibi harareti artırdı. Özellikle Yusuf topu çok etkili kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.