Serenay Sarıkaya’dan exsevgilisi Çağatay’ı kıskandıracak görüntü!

Serenay Sarıkaya’dan exsevgilisi Çağatay’ı kıskandıracak görüntü!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya sevgilisyle verdiği pozlarla ex sevgilisi Çağatay Ulusoy'a nispetmi yapıyor? bir otelin lobisinde cameralara yakalanan genç çiflerin pozları çok konuşulurken akıllara bakın neler geliyor.

Serenay Sarıkaya ile dolu dizgin bir aşk yaşayan ünlü oyuncu Kerem Bursin önceki gün Kuruçeşme’de elinde dikkat çeken kitapla oldukça dikkat çekti.Kerem Bursin’ Burası Tekin Tekil’ adlı kitabı sosyal medyayı salladı.


Kerem Bürsin, önceki gün Kuruçeşme Ottoman Otel’de görüntülendi. Sevgilisi Serenay Sarıkaya’yı otelin SPA bölümüne bırakan Bürsin, yalnız başına otelden ayrıldı.Çağatay Ulusoy’la aynı spor merkezine giden çiftin karşılaşmamak için adres değiştirdiği öğrenildi.
 
Spa’da bile okuyor
 
Bu arada gözler, Bürsin’in elindeki kitaba takıldı. Spa’ya giderken bile kitabını evde bırakmayan genç oyuncunun, şimdilerde Sine Ergün’ün kaleme aldığı ve 27 öyküden oluşan "Burası Tekin Değil" adlı kitabı okuduğu görüldü.
 
Bürsin, gülerek muhabirlere el salladıktan sonra otomobiline binerek oradan ayrıldı.

Serenay Çağatay'ı unuttu mu? O dönemde nasıl haberler çıkmıştı?

Medcezir dizisinin yeni bölümlerinin yayınlanmasına bir hafta kala setteki gerilim sürüyor. MedCezir'in başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’un ayrılması sette soğuk rüzgarlar esmesine neden oldu. Medcezir dizisinde bu gergin ortamın devam etmesi halinde dizinin biteceği konuşuluyor. Medcezir’de tehlike çanları çalıyor. Kısa süre önce ayrılan dizinin başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’un küslüğü sete de yansıdı.   


TÜRK dizilerinde en çok yakıştırılan çiftler arasında yer alan Medcezir dizisinin başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’un ayrılıklarının etkisi dizi setine de yansıdı. Küs olmaları nedeniyle sette esen soğuk rüzgarlar sevilen dizinin üçüncü sezonunu tehlikeye soktu. Reytingleri gayet başarılı bir grafik çizen projenin önümüzdeki yıl bu anlaşmazlık yüzünden biteceği iddia edildi.   İkilinin adlarının ayrı ayrı aşk dedikodularına karışması sebebiyle karşılıklı sahnelerde zorlandıkları öne sürüldü. Sarıkaya’nın işadamı Yaman Taciroğlu’yla, Ulusoy’un da Derya Şensoy’la ilişki yaşadığı konuşulmuş fakat iddialar çift taraflı yalanlanmıştı.   

Medcezir’deki olaylar bununla da sınırlı değil. Çünkü geçtiğimiz günlerde çıkan haberler hiç de hayra alamet değildi. Serenay ve Çağatay’ın ayrılması ve bu küslüğün sete yansıması yüzünden ikilinin çekimleri bir hayli güç geçmişti.  


Amerikan ‘The O.C’ dizisinden uyarlanan ‘Medcezir’in başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy, sezon finalinin ardından Meksika’ya tatile gitmiş, dönüşte kavga edip ayrılmıştı. Sarıkaya annesiyle tatile gitmiş, İstanbul’da kalan Ulusoy ise daha sonra arkadaşlarıyla tatilini Çeşme’de geçirmeyi tercih etmişti. Çift, Ağustos sonunda yeni sezon çekimlerine başladı. Dizide de tıpkı gerçek hayattaki gibi ayrı olan ikili, sette sürekli bir arada olunca aradaki buzları eritti. İlişkileri düzelen çiftin özel hayatlarında tekrar bir arada görüntülenmesi an meselesi... 

"MUTLUYUZ"

‘Mutluyuz’ açıklaması Serenay Sarıkaya, önceki gün kampanya yüzü olduğu bir kot firmasının yeni filminin tanıtım toplantısına katıldı. Gazetecilerin “Çağatay Ulusoy ile ayrıldıktan sonra dizi senaryosuna özellikle öpüşme sahnelerinin konulmamasını istemişsiniz. Bu doğru mu?” sorusuna “Bunun doğru olmadığıyla ilgili yapımcımız ve senaristimiz açıklama yaptı. Ama hiçbir sıkıntımız yok. Her şey yolunda. Özel hayatımla ilgili hiçbir şey yazıldığı gibi değil, sorun yok. Mutluyuz” karşılığını verdi. Parmağındaki yüzüğü Çağatay Ulusoy’un alıp almadığı sorusuna ise güzel oyuncu, “Olabilir de olmayabilir de, bu özel hayata giriyor” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.