Serenay Sarıkaya ameliyat oldu? Sağlık durumu nasıl? Sarıkaya meme kanseri mi?

Serenay Sarıkaya ameliyat oldu? Sağlık durumu nasıl? Sarıkaya meme kanseri mi?

Başarılı ve güzel oyuncu Serenay Sarıkaya geçirdiği amaliyet sonrasında ortaya çıkan iddia gündeme bomba gibi düştü. Peki gerçekten Seranay Sarıkaya kanser mi? Göğsünde kitle tespit edilen Serenay Sarıkaya'nın son sağlık durumu nasıl?

Ekranların sevilen güzel oyuncu Seranay Sarıkaya, göğsünde tespit edilen kitle sonrasında ameliyat masasına yattı. Amerikan Hastanesi’nde önceki gün ameliyat olan genç oyuncuyu, sevgilisi Kerem Bürsin de yalnız bırakmadı.

Sarıkaya, önceki gün Nişantaşı Amerikan Hastanesi'nde ameliyat oldu. Göğsünde bir kitle fark eden ünlü oyuncu, soluğu hastanede aldı. Meme kanseri korkusu yaşayan Sarıkaya, yaşının genç olmasına rağmen mamografi çektirdi. Yapılan kontroller sonucu, kitlenin zararsız olduğu tespit edildi. Ancak ünlü oyuncu, kendisini rahatsız eden kitleyi ameliyatla aldırmaya karar verdi. Önceki gün hastaneye yatan Sarıkaya'nın göğsündeki kitle, bir operasyonla alındı.

SEVGİLİSİ YALNIZ BIRAKMADI

Ünlü oyuncunun ameliyatının başarılı geçtiği ve sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi. Hastane bir gün kaldıktan sonra dün taburcu edilen Sarıkaya'nın en büyük destekçisi bir süredir aşk yaşadığı Kerem Bürsin oldu. Hastanede sevgilisine destek olan Bürsin, Sarıkaya'nın yanından bir an olsun ayrılmadı.

SERENAY SARIKAYA KANSER Mİ?

Bir anda göğsündeki kitleden dolayı ameliyat masasıya yatan ve kitleyi aldıran Seranay Sarıkaya'nın haberi magazin gündeminde de en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Meme Kanseri korkusu olduğu iddia edilen Seranay Sarıkaya, yaptırdığı testlerden sonra içinin rahatladığını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.