Serenay Aktaş yeni yaşını kutlandı! Serenay Aktaş kaç yaşında

Serenay Aktaş yeni yaşını kutlandı! Serenay Aktaş kaç yaşında

"Acil Aşk Aranıyor" dizine katılan güzel oyuncu Serenay Aktaş yeni yaşını Karaköy’deki Cano Turkey adlı mekânda kutladı. Menajeri Selim Akar'ın sürpriz partisi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen güzel oyuncu Serenay Aktaş bakın kaç yaşına girdi.

Serenay Aktaş, 23’üncü yaşını önceki akşam menajeri Selim Akar’ın organize ettiği sürpriz partiyle kutladı.

Candan Topdemir’in sahibi olduğu, Karaköy’deki Cano Turkey adlı mekânda düzenlenen partiye “Kocamın Ailesi” dizisinde rol alan Barış Murat Yağcı ile “Survivor” şampiyonu Turabi Çamkıran da katıldı.

ARTIK AŞK İSTİYORUM!

Acil Aşk Aranıyor” dizisinin kadrosuna dahil olan Serenay Aktaş, pastasının mumlarını söndürmeden önce “22’nci yaşımı bitirdim, hayatımda her şey çok güzel. Artık aşk istiyorum. Dizinin adı da galiba bana mesaj oldu” ifadelerini kullandı.

 

SERENAY AKTAŞ KİMDİR?

1 Ekim 1993 tarihinde İstanbul, Bakırköy’de doğmuştur. Babası sinema makinisti, annesi ise aşçıdır. Bir abisi vardır. Henüz okuldayken tiyatro ile ilgili çalışmalarda yer aldı.Çocukken deli gibi futbolcu olmayı ve yurt dışına transfer olup ciddi anlamda bir kariyer yapmayı istiyordu. 

İlk başlarda babası çok karşı çıktı. Sokak aralarında mahalle maçları yapardı. Babası her seferinde onu‘’bir daha oynarsan ayaklarını kırarım” diye azarlayarak eve götürürdü. Daha sonraları profesyonel olarak futbolla ilgilendiğinde ise baktı ki yapacak bir şey yok, elinden tutup ona kulüp buldu.15 yaşında Zeytinburnuspor‘da kadın futbol takımında lisanslı olarak İki sezon görev alan yetenekli bir futbolcu, daha sonra İki sezon Fatih Vatan Lisesi’nde futbol oynadıktan sonra en son olarak bir sezon 1207 Antalyaspor’da kadın futbol takımında görev yaptı.Bir ajans sahibi Facebook’tan fotoğraflarıı görmüş. Futbol oynaması ve fiziği dikkatini çekmiş. Serenay Aktaş ile iletişime geçti. İlk olarak ‘Kanıt‘ dizisinde oynadı. Bunu ‘Umut Yolcuları’, ‘Türk Malı’, ‘Âlemin Kralı’, ‘Yahşi Cazibe’, ‘Kalbim Seni Seçti’ takip etti. Aynı zamanda reklamlarda da rol aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.