Seren Şirince sevgilisi Sercan Badur ile görüntülendi

Seren Şirince sevgilisi Sercan Badur ile görüntülendi

Ekranlarından sevilen dizisi İlişki Durumu Karışı oyuncularından Seren Şirince gerçek aşkı ile görüntülendi. İlişki Durumu Karışık dizisi ile büyün bir hayran kitlesine ulaşan Seren Şirince'nin gerçek aşkı bakın kim çıktı. Ayrıntılar haberimizde..

Ekranlarından sevilen dizisi İlişki Durumu Karışı oyuncularından Seren Şirince gerçek aşkı ile görüntülendi. İlişki Durumu Karışık dizisi ile büyün bir hayran kitlesine ulaşan Seren Şirince'nin gerçek aşkı bakın kim çıktı.

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi 'İlişki Durumu Karışık' ekibi önceki akşam yemekte bir araya geldi. Dizi oyuncularından set ekibine kadar birçok kişinin katıldığı yemekte dizinin sevilen oyuncularından Seren Şirince, gerçek aşkı ile objektiflere takıldı.

İlişki Durumu Karışık dizisi Seren Şirince aşkıyla görüntülendi

Dizi oyuncularının tam kadro eğlendiği gecede Berk Oktay için sürpriz doğum günü pastası kesildi. Başrol oyuncusu Seren Şirince, geceye 'Güllerin Savaşı' dizisinde rol alan Sercan Badur ile katıldı. Birlikte poz veren ikiliden Badur 'Daha üç haftalık sevgiliyiz' dedi.

Seren Şirince kimdir?

1 Ocak 1988 doğumlu olan Seren Şirince ilk oyunculuk deneyimini Aşk Emek İster adlı dizi ile yaşamıştır o dizide beklediği ve istediği tepkiyi alamamıştır. Son olarak rol aldığı dizi olan İlişki Durumu Karışık adlı dizide Ayşegül karakteri ile bir anda yıldızı parlamıştır. Dizide sempatik tavırları ve dikkat çekici mimikleri ile kısa sürede izleyicinin gözlerini üzerine çekti. Dizide oyunculuk olarak da büyük başarı göstermesi üzerine son günlerin en çok konuşulan ismi oldu. Seren Şirince ismi yeni duymaya başladığımız etkili isimler arasında.

Hakkında detaylı bilgiye ulaşamadığımız başarılı ve güzel oyuncunun televizyonda pek bir geçmişi olmadığı için gerekli bilgilere ulaşmak zor oluyor. İlişki Durumu Karışık dizisinde Ayşegül karakteri ile çok beğenilen Seren Şirince hakkında detaylı bilgilere ulaştığımızda buradan sizlere sunacağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.