Serdar Kurşun:'Şişli’nin mallarını geri alacağım!'

Serdar Kurşun:'Şişli’nin mallarını geri alacağım!'

CHP Şişli Belediye Belediye Başkan aday adayı Serdar Kurşun Şişli Belediyesi’nin mallarını geri alacağını söyledi.

Şişli Belediyesi’nin en kıymetli yerlerdeki 500 milyon dolar değerindeki yerlerini Mustafa Sarıgül kendi sahibi olduğu vakfa 1 TL karşılığında kiraya vermişti. 

BELEDİYE MAAŞLARINI DAHİ ÖDEYEMİYOR
Şişli Belediyesi personel ve çalışanların maaşlarını dahi ödeyemiyor. Belediyeye iş yapan firmalar hak edişlerini alamıyorlar. Belediyeye hiçbir banka kredi dahi vermiyor.
Şişli Belediyesi bu haldeyken 500 milyon dolarlık malların Mustafa Sarıgül’ün vakfında kalması herkezi rahatsız ediyor.

"ŞİŞLİ'NİN BAŞKA KURTULUŞU YOK"
Bu duruma CHP’nin Şişli Belediye Başkan aday adayı Serdar Kurşun da müdahil oldu ve konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi beni Şişli’den aday yapar bende Şişli Belediye Başkanı olduğum an ben tüm malları belediye geri kazandıracağım. Şişli Belediyesi’nin başka kurtuluşu da yok zaten.

"ŞİŞLİ RANTSAL DÖNÜŞÜME KURBAM EDİLDİ"

Şişli ilçesi sınırları önceden adeta fabrikalarda üretim merkeziydi. Fabrikalar, imalathaneler ile üreten ve katma değer yaratan bir ilçeydik. Sonra rantsal dönüşüme kurban edildi. Bunun faturası hem şehrimize hem de insanlarımıza kesildi.

"ŞİŞLİ HALKI VEREN TARAF OLDU"
Şişli halkı sürekli veren taraf olmuştur. Kentsel artı değerlerin hiçbiri halkın cebine girmemektedir. Şişli’deki alışveriş merkezi, iş merkezleri ve oteller gibi katma değeri yüksek projelerin Şişli halkına bir yansıması yoktur. Bakın Şişli mahallelerinin haline, adeta ötekileştirilmiş bir kentleşme görürürsünüz. Bu görüntünün ortadan kalması ve halkın yaratılan değerlere ortak olmasını sağlamamız gerekmektedir.

"ŞİŞLİ'NİN RANTINI ŞİŞLİLİ KULLANMALI"

Biz de Şişli’de yaşayan yurttaşların ekonomik refahtan payını alması için kendisinin de üretime dahil olduğu ve kendi ilçesine akan taleple buluşabildiği sistemi aktif hale getirmek istiyoruz. Bir ilçenin rantı halka rağmen elde edilmez. O rant halk için kullanılmalı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum