Serdar Kurşun CHP'den Şişli Belediye Başkanlığı'na başvuru yaptı

Serdar Kurşun CHP'den Şişli Belediye Başkanlığı'na başvuru yaptı

Serdar Kurşun CHP Şişli İlçe Başkanlığı'na giderek 2019 yerel seçimlerde Şişli'den Belediye Başkan adayı olabilmek için başvuru yaptı..

Şişli'de doğup büyüyen ve 2014 yerel seçimlerde CHP'nin ön seçiminden çıkarak Kağıthane Belediye Başkan Adayı olan Serdar Kurşun; 2019 yerel seçimlerindeki Şişli Belediye Başkanlık yarışta bende varım dedi.

SERDAR KURŞUN ÖN SEÇİMLE ADAY OLMUŞTU

Serdar Kurşun; CHP Kağıthane İlçe Teşkilatı'nda yapılan ön seçimde oy kullanan 2.091 delegenin 1.335'inin oyunu alarak CHP'nin Kağıthane Belediye Başkan adayı olmuştu.

SEÇİM OFİSİNE SİSTEM KURDU

Serdar Kurşun seçim gecesi ofisine kurduğu bilgisayar sistemleri ile sandıklardan çıkan sonuçları aniden sistemine kaydetmiş ve oyların sayımından sonra seçim kuruluna verilen sonuçlarla karşılaştırınca farklılıkları tespit etmişti. Sonuçların açıklanmasından sonra da muhalefet adaylarıyla birlikte Kağıthane İlçe Seçim Kurulu'na itirazda bulunarak oyların yeniden sayılmasını sağlamıştı.

SEÇİM KURULU İTİRAZI HAKLI BULDU

Seçim kurulunun tutanaklarına göre  35 sandık üzerinde yapılan sayımlarda Yahya Kemal Mahallesinde kurulan 1396 nolu sandık, Çağlayan Mahallesinde kurulan  1033  ve  1057 nolu sandıklarda  diğer partilerin oyu AK Partiye yazıldığı resmi kayıtlara göre tespit edildiğinden sonuç ise mahkemeye intikal etmişti.

SERDA KURŞUN BİYORAFİSİ

Trabzonlu bir ailenin evladı. 1960 yılında Okmeydanı'nda doğdu. 1986 yılından buyana Yahya Kemal, Hürriyet Mahallesi'nde deri sektöründe idareci olarak görev yaptı. Deri sektöründe 2 ayrı adreste, 10 bin metrekare üzerinde üretim yapıyor. Antalya'da 20 bin metrekare üzerinde Ottimo Leather Center adı altında deri imalatı ve Timo Otel ismiyle de Turistlik Mağazacılık ve Otelcilik işi yapmakta.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum