Serdar Dursun'u istemesine rağmen

Serdar Dursun'u istemesine rağmen

Tanık ücreti ödemeden bunu yapmaya çalıştığı için ilerleme durdu.

Tanık ücreti ödemeden bunu yapmaya çalıştığı için ilerleme durdu. Milli takım oyuncuları ile ilgili son açıklama Hull City'de. İngiltere Teknik Direktörü Acun Ilıcalı, Türkiye'den transferini sürdüreceğini açıkladı. Görev süremin başında Allahyar ve Ozan Tufan'ı kadroya katan ve Pelkas'ı kiralayan Hull City'nin de Serdar için teklif hazırlığında olduğu söyleniyor.

Fenerbahçe, eski rakibi Samet Akaydın ile girdiği transfer yarışını kazanmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler, Adana Demirspor ile 3.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı. Samet ile yapılan görüşmelerde  kısa sürede ls8bet anlaşma sağlandı. Kulüp içinde  son detayların konuşulduğu öğrenildi. Fenerbahçe'nin ilk transfer cam bombasının 28 yaşındaki savunma oyuncusu olduğu artık kesinleşti. Böylece yönetim, yerel oyuncu eksikliğini defansif olarak telafi ederek çok değerli bir  yabancı kadroyu başka bir bölge için kullanabilecek.

Hedef 1 Numaralı Vincent Aboubakar

João Pedro'nun sakatlanmasının ardından ekip hücum alanını güçlendirmeye başladı. Savunmayı evden oyuncuyla güçlendirmek yönetimi rahatlattı ve yabancı yıldızlara yöneldi. İlk hedef Vincent Abubakar'dı. Kamerunlu oyuncuyu satın alma opsiyonu ile kiralamak isteyen Sarı Lacivertliler, hareketine devam ediyor. Sözleşmeleri görev süremin sonunda sona eren Nasser için bir anlaşmaya varılamazsa, Slavia Prag yıldızı Peter Olayinka ve Bristol City'den Antoine Semenho kapılabilir.

Asıl bomba Dominic Livakovic

Kalecinin transferi Portekiz'den geldi ve daha önce hiç gündeme gelmemişti. Sonuç olarak Benfica, Hırvatistan'ın Dünya Kupası başarısında etkili ls8bet giriş olan kaleci Dominic Livakovic için  Fenerbahçe ile mücadele ediyor!

Normalde sarı mavililer kaleci takviyelerini dikkate almaz. Başta Inter Milan ve Ajax olmak üzere birçok takım sadece Altey Bayern'de forma giydi. Hırvat kaleci, netmer yıldızının gitmesi durumunda şimdiden gündem olabilir. 27 yaşındaki balıkçı, ülkesinde Dinamo Zagreb için 2024 yılına kadar sözleşme imzalıyor. Siyah beyazlıların transferleri devam ederken defansa takviyeler gündemde. Sağ bek gündemine Kayserili Onur Bulut'un adını koyan Beşiktaş, sol bek kadrosuna dünya çapında bir yıldız katmak istiyor. Siyah Beyazlılar, Ricardo Rodriguez'i de kadrosuna katmayı umut ederken, İtalya Serie A ekiplerinden biri de Torino'da göreve başlıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.