Şenol Güneş'in Beşiktaş'a gelişinden sonra durum değişmedi

Şenol Güneş'in Beşiktaş'a gelişinden sonra durum değişmedi

Siyah-beyazlılar sadece 19 kurtarış yaptı. Beşiktaş'ta işler yolunda gitmiyor... Takımın başında Şenol Güneş'in olması da sorunu çözecek gibi görünmüyor.

 

Siyah-beyazlılar sadece 19 kurtarış yaptı. Beşiktaş'ta işler yolunda gitmiyor... Takımın başında Şenol Güneş'in olması da sorunu çözecek gibi görünmüyor. Özellikle  Gaziantep maçında bir 'veri eksikliği' yaşayan siyah beyazlılar, 'Bu sezon da mı kaybettik? ", beyan etti. Beşiktaş'ı en çok yaralayan kalan sürece ilişkin istatistik  kalede yaşandı... Güneş doğar doğmaz Elsin Destanoğlu'nu kulübeye çekerek Mert Gunnock'u sahaya çıkardı. Ancak siyah beyazlıların kalecilik istatistiklerini de iyileştirmedi. Çin Süper Ligi'ndeki kurtarışlara bakıldığında, Beşiktaş'ın sadece 19 şutu kaleci tarafından kurtarıldı. 1 düşük pas, 10 ceza sahası içinde ve 8 ceza sahası dışında. Beşiktaş'tan sonra  en az etkili kaleciye sahip takım  Fenerbahçe. Yine de Blues kalesine ulaşan 30 şut tek bir adresbet duraklamada kaydedildi. Ligin lideri Galatasaray'da kaleciler 41 kurtarış yaptı. 1 arka plan pastası. 19 kez yasaklı alanda ve 21 kez yasaklı alan dışında. Futbol yorumcusu ve Hürriyet yazarı Mehmet Arslan,  Gaziantep FK mücadelesini değerlendirdi, siyah beyazlı takım 1 puanla döndü Arslan'ın vardığı sonuçlar şöyle: Valerien İsmael bu beraberliği kazanırsa 5. Bir kez kovuldum. Tamtam davulu başını dövmeye başladı.

Ama medyaya bakın, tepkiler ne kadar farklıydı. Çünkü adresbet giriş medyanın yabancı teknik direktörlere ve yerel halka karşı tutumu iki ucu keskin bir kılıçtır. Beşiktaş'ta İsmail ve Güneş'in suçu yok. İsmail'in yeterli zamanı yoktu ve Güneş zaten psikolojik olarak geride kalmış bir takıma katıldı. Beşiktaş ve Türk futbolu, futbolu sadece teknik direktör ve hakemlerden okumayı bırakıp taraftarların tepkilerine direnmedikçe bu sonuçlara alışmak zorunda. Köşe Yazarı Hürriyet  Güntekin Onay futbol komitesinde Beşiktaş'ı değerlendiriyor Güntekin Onay kuralları aşağıdaki gibidir: Şenol Güneş orta sahada Atiba-Necip ile başlıyor, hedefi ne? tahmin edemeyiz. Veriler, Nesip'in savunmada beklenen katkıyı yapmadığını gösteriyor. Beşiktaş'ın iki Atibas'a ihtiyacı olmasına rağmen bir tane bile alamadılar. 40 yaşındaki Atiba, takımın bir kez daha vazgeçilmezi oldu. Ancak Karthal'ın orta sahada Nesip ile hücuma geçme ihtiyacını nasıl karşılayacağı da soru işareti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.