Seksi sanatçı Hadise'den Murat Boz aşkı dedikoduları geliyor

Seksi sanatçı Hadise'den Murat Boz aşkı dedikoduları geliyor

O Ses Türkiye'nin sevilen güzel jüri üyesi Hadise ile yakışılıklı Murat Boz arasında aşk dedikoduları magazin gündemine bomba gibi düştü. Hadise aşk haberleri ile ilgili neler söyledi. Murat Boz ile fotoğrafını paylaşan Hadise bakın neler dedi.

Güzeller güzeli seksi şarkıcı Hadise, Murat Boz ile hakkında çıkan aşk haberleriyle ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Murat Boz ile fotoğrafını paylaşan Hadise bakın neler dedi. Hadise ile Murat Boz aşkı..

O Ses Türkiye’nin sevilen jüri üyelerinden Hadise, Murat Boz’un da kadrajda olduğu bir fotoğrafı Instagram’dan takipçileriyle paylaştı. Hadise’nin fotoğraf altına yazdığı yorum kafaları karıştırdı.

Geçtiğimiz günlerde Uğur Güven'den ayrılan Hadise’, O Ses Türkiye’deki partneri, bir dönem adının aşk dedikodularına karıştığı Murat Boz ile fotoğrafını paylaşıp altına  'Sus ve sadece beni dinle. Çünkü senin sevgini hissediyorum sessizlikte…' mesajını yazdı.

Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğrafa hayranları 'Yeni bir aşk doğuyor' yorumunda bulundu. Hadise, bu yorumlar karşısında sessizliğini korudu

Hadise, Uğur Güven'den ayrıldı

Güzel şarkıcı, 5 aydır birlikte olduğu Uğur Güven'le ilişkisini bitirdi. Sosyetik playboyun, eski aşkı Çiğdem Kayalı'ya attığı telefon mesajlarını yakaladığı için Uğur Güven'e güveni kalmayan Hadise, sonunda ilişkisini bitirme kararı aldı.

Şarkıcı mesaj olayı hakkında yorum yapmazken, önceki gün verdiği bir röportajında Uğur Güven'le ilişkisini bitirdiğini itiraf etmişti Hadise, "Bence aşk, heyecan demek. Özel hayatımı özel yaşamayı tercih ediyorum ama şunu söyleyebilirim ki, şu an kalbim boş" demişti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.