Şekerbank ve Zorlu  esnafın elektrik giderine çare oldu

Şekerbank ve Zorlu esnafın elektrik giderine çare oldu

Şekerbank ve Zorlu Elektrik, esnafın elektrik maliyetlerinin düşürülmesine destek olmak amacıyla işbirliğine imza attı.

Ekonominin temel dinamiğini oluşturan esnaf ve işletmelere destek olarak üretimi artırmayı hedefleyen Şekerbank, esnafın kapısı hep açık kalsın diye oluşturduğu “Kapımız Esnafa Açık” platformuna Zorlu Elektrik’i de dahil etti.

İşbirliği kapsamında, aylık elektrik faturası 130 TL ve üzerinde olan Şekerbank müşterisi esnaf ve küçük işletmeler, Zorlu Elektrik’ten yüzde 13’e varan indirim avantajı kazanacak.

Tüm Türkiye’yi kapsayan bu anlaşma ile esnaf ve küçük işletme sahibi Şekerbank müşterisinin, indirimli elektrik hizmeti alması için Banka şubelerindeki başvuru formunu doldurarak Zorlu Elektrik’e iletmesi gerekiyor. Başvurusu kabul edilen müşterinin Zorlu elektrik faturası için Şekerbank’a otomatik ödeme talimatı vermesi yeterli olacak.

Esnaf ve küçük işletme sahibi müşterilerin yanı sıra Banka’nın bireysel, kurumsal ve çiftçi tüm müşterileri de elektrik ödemelerinde bu indirimden yararlanabilecek.

İşbirliğine ilişkin protokol, Şekerbank Perakende Bankacılık Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk ve Zorlu Enerji Genel Müdür Yardımcısı İnanç Salman’ın katılımıyla İstanbul’da imzalandı.

Gökhan Ertürk: “Esnafın elektrik maliyetlerinin düşürülmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz”

Şekerbank Perakende Bankacılık Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, “Anadolu Bankacılığı” misyonuyla 62 yıldır üretimi destekleyen Şekerbank’ın, bugüne kadar esnafın temel paydaşı olan birçok markanın dahil olduğu “Kapımız Esnafa Açık” platformu ile esnafın iş hacmini artırırken, giderlerini yönetmelerine de katkıda bulunduğunu söyledi.

Banka müşterisi esnaf ve küçük işletmelerin enerji maliyetlerinin düşürülmesine katkı sağlamak amacıyla Zorlu Elektrik ile işbirliği yaptıklarını belirten Ertürk, “Halihazırdaki müşterilerimizin yanında, yeni müşterilerimizi de kampanyadan yararlanmaya davet ediyoruz” dedi. Ertürk, esnaf ve küçük işletmelerin yanında Banka’nın diğer tüm müşterilerinin de bu avantalardan yaralanabileceğinin altını çizdi.

İnanç Salman: “Esnaf ve küçük işletmelerin tüketim alışkanlıklarına en uygun fiyat paketi sunuyoruz”

Zorlu Enerji Genel Müdür Yardımcısı İnanç Salman da, Şekerbank ile işbirliğine güvendiklerini ifade etti. Salman, elektrik ticaretine ilişkin değerlendirmede bulunurken, “Serbest tüketici limitlerindeki düşüşle birlikte, serbest tüketici kapsamında yer alan kişi ve kurumlara doğrudan elektrik satışı yapılmaya başlandı. Bu limitin önümüzdeki dönemde kademeli olarak düşmesi ve sonrasında sıfırlanması ile sektörde elektrik satışı konusunda rekabet ortamının daha da artması kaçınılmaz olacak. Dolayısıyla müşterilerinin isteklerine doğru yanıt verebilen ve uygun fiyat avantajları sunan kurumlar kazançlı çıkacak. Bu doğrultuda, KOBİ ve esnafın tüketim alışkanlıklarına en uygun fiyat paketini seçebilecekleri ve onlara özel teklifler sunuyor; böylece müşterilerimizin daha fazla tasarruf edebilmelerini sağlıyoruz.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.