Şehrin borcuna sahip çıkma hakkımız

Şehrin borcuna sahip çıkma hakkımız

İşimizin zor ama onurlu olduğunu biliyoruz. Gazel okumak kolay. Kayseripor bizim için çok değerli."

 

İşimizin zor ama onurlu olduğunu biliyoruz. Gazel okumak kolay. Kayseripor bizim için çok değerli." Birbirimize saygı duymaya devam edeceğiz. Amacımız kulübü kurtarmak. Hatta şehrin bekçisi olmayı bir onur sayar, Kayserispol başkanlığını seve seve kabul ederim” dedi.

Ali Çamlı ve yönetimi, Genel Kurul'da atanan Yönetim Kurulu'nun pay ntvsporbet sahibidir. Asıl Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Çamlı, Hüseyin Beyhan, Nurettin Açıkalın, Tufan Koç, Batuhan Samet Koç, Yücel Şahin, Erol Çetin'dir. , Veysel Serdar, Yusuf Kaan Özdemir, İlyas Yıldırım ve Etem Mezgitli. Yedek yönetim kurulu üyeleri ise Ahmet Solak Mehmet Baykan, Mehmet Yay, Cihan Şahin, Onur Gülener, Fatih İşçi, İsmail Eğin, Süleyman Akın, Seyit Mutier, Mustafa Altun ve Harp Balıkkuşu olarak belirlendi.

Türkiye'de bu yıl ilk kez 18-20 Kasım tarihlerinde düzenlenen "Kommagene Kürek Maratonu"nu Azerbaycan, Moldova ve Malta gibi Türkiye'den ortalama 100 sporcunun katıldığı "Kız öğrenciler izliyor" farklı illerden katıldı. ve kürekçilerin atış yapmasını, antrenman yapmasını ve onların yarışmasını izlemekle geçirilen günler gözden kaçmadı.

Arzu Gürel (15 yaşında), Gizem Biricik (16 yaşında), Sıla Biricik (14 yaşında), Pınar Cintosun (16 yaşında) ve Aysu Cintosun (15 yaşında) Adıyaman İl Kürek Federasyonu Temsilcisi ve İl Büro Yetkilileri ile irtibata geçti. gençlik ve spor belirsiz değildir. Kürekçi olmak istediler. Bursa Kürek Spor Kulübü'ne katılan sporcuları tanıyan kızlar, onlarla takılarak kısa sürede bağ kurmayı başardı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün girişimiyle Bursa ntvsporbet giriş kürekçileri ilçedeki liseli kızlara spor malzemesi desteği sağlıyor. İl Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ile Kürek Federasyonu İl Temsilcisi Ferit Binzet, Bursa kürek takımından Burcu Çilingir Ürkmez ve arkadaşlarının yolladığı malzemeleri kızlara takdim etti.

Kızlar kürek takımında canla başla çalışmaya başlar. Bursa Kürek Takımı ilk olarak Kızılin köyünde yaşayan kız çocuklarına kişisel gelişimleri için çeşitli konularda online eğitimlerin yanı sıra zoom üzerinden yoga ve İngilizce eğitimleri vermeye başladı. İl Gençlik Spor Müdürlüğü'nün desteğiyle önce yüzme antrenmanı yapıldı, ardından 4 çift ve 1 dümenciden oluşan takım oluşturuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.