18 Mayıs 2012 Cuma

10 Saat Yardım Bekledi

Sanatçı Atilla Atasoy'un annesi Mücehher Atasoy, banyoda dengesini kaybedip düşünce yaklaşık 10 saat yardım bekledi.

20 Ağustos 2007 Pazartesi 00:00
Bu haber 1124 kez okundu
10 Saat Yardım Bekledi
Kolundan ve bacağından yaralanan Mücehher Atasoy, komşularının durumu fark etmesiyle sağlık ve itfaiye ekiplerinin titiz çalışmaları sonrası kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Şişli Halaskargazi Caddesi Numara 54'te bulunan 8 katlı Halaskar Palas Apartmanı'nın 5. katında meydana gelen olayda, yalnız başına yaşayan sanatçı Atilla Atasoy'un annesi Mücehher Atasoy (84), banyoya girmek isterken kayarak düştü. Dengesini kaybederek yere düşen Atasoy, çarpmanın şiddetiyle kolundan ve bacağından yaralandı. Yattığı yerde acılar içinde kıvranan Atasoy, yaklaşık 10 saat yardım gelmesini bekledi.

Sahibi olduğu eczaneyi açmamasından şüphelenen komşuları Atasoy'un kapısını çaldı. İçerden inilti seslerini duyan komşuları ve eczane kalfası, durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, 8 katlı binanın beşinci katında oturan Atasoy'u kurtarmak için pencerenin panjurlarını ve camını sökerek içeriye girdi. Banyoda bitkin ve halsiz bir şekilde yatan Atasoy'u gören itfaiye ekipleri, evin kapısını açarak sağlık ekiplerinin içeriye girmesini sağladı. İlk müdahalesi olay

yerinde yapılan Atasoy'un kolunda ve bacaklarında morlukların oluştuğu görülürken, tekerlekli sandalye ile evinden çıkarılan Atasoy, bina çıkışı basın mensuplarını görünce duygulandı. İyi olduğunu belirten Atasoy, tedavisi için Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Uzakdoğu'da bir ülkede olduğu belirtilen ses sanatçısı Atilla Atasoy'a haberi komşuları verdi. Atilla Atasoy, annesinin durumunun iyi olduğunu söyleyen komşu tarafından sakinleştirildi.



Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

    GAZETE MANŞETLERİ

    HAVA DURUMU

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    ANKET Sonuçlar Tümü

    ?YENİ HABER SİTEMİZİ NASIL BULDUNUZ ?

    NAMAZ VAKİTLERİ

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    EN ÇOK OKUNANLAR

    BUGÜN

    BU HAFTA

    BU AY

    EN ÇOK YORUMLANANLAR

    BUGÜN

    BU HAFTA

    BU AY

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:

    e-gazete

    SENDE YAZ

    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    ARŞİV