SEDAT SÖNMEZ : Sönmez Grup Sektörüne Liderlik Ediyor

SEDAT SÖNMEZ : Sönmez Grup Sektörüne Liderlik Ediyor

1997 yılından beri balon sektöründe faaliyet gösteren Sedat Sönmez yönetimindeki Sönmez Group 2007’ de Ümraniye’ de açtığı fabrikası ile kapasitesini arttırarak Türkiye’ nin her yerine ürün göndermeye başlamış ve sunduğu ürünlerle sektöründe önde gelen is

1997 yılından beri balon sektöründe faaliyet gösteren Sedat Sönmez yönetimindeki Sönmez Group 2007’ de Ümraniye’ de açtığı fabrikası ile kapasitesini arttırarak Türkiye’ nin her yerine ürün göndermeye başlamış ve sunduğu ürünlerle sektöründe önde gelen isimlerden biri olmayı başarmış bulunuyor. Faaliyetlerini balon sektörü ile kısıtlı tutmayan firma kimyasal ve nükleer güvenlik ürünlerinin yanı sıra son zamanlarda imzaladığı dağıtımcılık anlaşmasıyla madencilik sektöründe güvenlik ürünlerini de kullanıma sunmuş bulunuyor.

Güvenlik Çadırı ve Kaçış Sığınaklarında En Önemli İsim

AFAD ve UKME birimlerine kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer (KBRN) tehlikelere karşı geliştirilmiş olan dekontaminasyon KBRN çadırları üretiminde bulunan firma ürünlerini uluslararası CBRNe Converge 2014 fuarında da başarıyla tanıtmış bulunuyor. Faaliyette bulundukları AFAD şehirleri arasında Batman, Bolu, Burdur, Kastamonu, Ordu, Rize, Sakarya, Sivas, Tekirdağ, İzmir, İstanbul, Çorum, Yozgat Osmaniye, Kırıkkale ve diğer pek çok il ve ilçe merkezleri bulunan firma ayrıca mobil hastane çadırları ile de acil durumlarda sivil ve kamusal toplum örgütlerinin halk sağlık ve güvenliğini sağlamalarına büyük katkıda bulunuyor.

Cenaze ve taziye çadırları ile de başta İstanbul olmak üzere Türkiye’ nin hemen her bölgesinde hizmet veren firma, ürettiği itfaiye atlama minderleri ile kamusal hizmete de büyük ölçüde katkıda bulunmaktadır.

Ayrıca şişirilebilir kaçış sığınakları ile madencilik sektörüne de büyük bir yenilik getiren Sönmez Group Sedat Sönmez’ in ChemBio Shelter ile imzaladığı dağıtımcılık anlaşması sayesinde acil durumlarda madencilerin yaşam ve sağlıklarının uzun süreli korunması konusunda önemli bir adım atmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.