Şebnem Ferah Antik Tiyatro'da çoşturdu

Şebnem Ferah Antik Tiyatro'da çoşturdu

Bodrum Yıldızlı Turkcell Geceleri”nin dokuzuncu konuğu Şebnem Ferah, Unplugged konseri ile sevenleriyle Bodrum Antik Tiyatro’da buluştu

ORKUN TÜRE BODRUM'DAN BİLDİRİYOR

Birbirinden ünlü yıldızları Bodrum Antik Tiyatro’da hayranlarıyla buluşturan “Yıldızlı Turkcell Geceleri”nde 24 Ağustos Cuma akşamı rock müziğin sevilen sesi Şebnem Ferah, hayranlarıyla farklı bir projede buluştu.



Kimi zaman tek bir piyano, kimi zaman tek bir gitar eşliğinde şarkı söyleyen Şebnem Ferah konserle ilgili duygularını “Çok uzun zamandır Unplugged konser yapmamıştım. Beş albümdür müzikseverlerin dinlemeye alışkın oldukları şarkıları bu kez de akustik olarak, kendi deyimimle ‘en gerçek’ halleriyle sunduk” şeklinde dile getirdi.


Yıldızlı Turkcell Geceleri’nde Şebnem Ferah’ın Unplugged konseri, özel bir dekor, Bodrum Antik Tiyatro’nun ambiyansına uygun ve şarkıların akustik versiyonları ile bütünleşen bir sahne, ışık ve video tasarımıyla desteklendi.


Bu özel projede Ferah’a her zaman beraber çalıştığı müzisyen dostları; Piyanoda Ozan Tügen, bas gitarda Buket Doran, akustik gitarda Metin Türkcan, davulda Aykan İlkan, geri vokalde Ceren Tügen’in yanı sıra, iki keman, bir viyola, bir cello ve yine akustik gitarda tüm müzik severlerin yakından tanıdığı Can Şengün eşlik etti.




14 Temmuz’da Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden Sezen Aksu ile başlayan beşinci “Yıldızlı Turkcell Geceleri” Ferhat Göçer, Hisseli Harikalar Kumpanyası, Kenan Doğulu, Hüsnü Şenlendirici&Brooklyn Funk Essentials, Sezen Aksu ve Kıraç&Funda Arar, Şebnem Ferah Unplugged konserinden sonra, 26 Ağustos Pazar Anadolu Ateşi gösterisiyle sona erecek.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.