Savrularak metrelerce sürüklendi...

Savrularak metrelerce sürüklendi...

Büyükdere Caddesi'nde motosikletin hakimiyetini kaybeden sürücüTurgay Girgin yol kenarındaki refrüje çarptıktan sonra savrularak metrelerce sürüklendi. Olay yerine gelen yakınları gözyaşlarına boğuldu...

Şişli Büyükdere Caddesinde meydana gelen kaza saat 05:30'da, Beşiktaş istikameti Zincirlikuyu Mezarlığı yakınında meydana geldi. Alınan bilgiye göre cadde üzerinde motosikletiyle seyir halinde olan 27 yaşındaki Turgay Girgin, 34 VB 8199 plakalı motosikletinin hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki refrüje çarptı.

METRELERCE SÜRÜKLENDİ
Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet ve sürücü metrelerce sürüklendi. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen 112 sağlık ekipleri Turgay Girgin'in hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ise kazanın yaşandığı caddede güvenliği sağladı.

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDÜ
Kaza haberini alarak olay yerine gelen Girgin'in yakınları ise Girgin'in cansız bedeni başında gözyaşlarına boğuldu. Girgin'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.