Sarıgül’ün meclis üyelerinden Sarıgül’ün özel okuluna yardım teklifi

Sarıgül’ün meclis üyelerinden Sarıgül’ün özel okuluna yardım teklifi

Hayri İnönü başkanlığında Sarıgül Ailesi’nin Şişli Belediyesi’nin yönetiminden uzaklaştırıldığı ilk meclis toplantısı olan Ocak Ayı Meclisi’nde çok garip bir gelişme yaşandı. Sarıgül’e yakın meclis üyeleri Sarıgül Ailesi’nin özel okuluna Şişli Belediyesi’

Sarıgül’e yakın meclis üyelerinin Şişli Belediyesi’nin Sarıgül’ün özel okulu olan Şişli Meslek Yüksek Okulu’na medikal malzeme, araç ve gereç yardım etmesi için getirilen teklif oy birliği ile kabul edilerek Hukuk Komisyonuna havale edildi.

Bu teklif Hukuk Komisyonu’nda uygun görülür ise önümüzdeki günlerde yapılacak ikinci meclis toplantısına tekrar gündeme getirilecek. Teklif meclis tarafından da kabul edilirse uygulamaya geçilecek.

MECLİS ÜYELERİ ŞİŞLİ’YE DEĞİL SARIGÜL’E ÇALIŞIYOR

Bu teklifin meclise getirilmesi ve oy birliği ile geçmesi ayrıca meclis üyelerinin Şişli ile ilgili bir başka teklif vermemeleri de; Şişli Belediyesi Meclis Üyeleri’nin Şişli Halkı’nın menfaatine değil, Sarıgül Ailesi’nin menfaatine çalıştıkları yorumlarının yapılmasına neden oldu.

SARIGÜL AİLESİ ŞİŞLİ’NİN RANTINI BIRAKMIYOR

Bu gün Sarıgül’e yakın meclis üyelerinin meclise verdiği teklifle, Sarıgül Ailesi’nin şartlar ne olursa olsun Şişli’nin rantını bırakmaya niyetli olmadıkları ortaya çıktı.

MECLİS ÜYLERİ SARIGÜL’ÜN OKULUNUN PEŞİNE DÜŞTÜLER

Şişli Halkı’nın haklarını korumak ve Şişli’nin yararına çalışmak için Şişli Halkı’nın oylarıyla seçilmiş olan meclis üyeleri; Ocak Ayı Meclisi’nde Sarıgül’ün özel okulunun haklarını korumak ve Sarıgül’ün özel okulunun yararına çalışacaklarının sinyallerini verdiler.

ŞİŞLİ’NİN PARALARI ÇAR ÇUR EDİLECEK Mİ?

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün Şişli’nin paralarının çar çur edildiği açıklamasından sonra meclisten geçen bu kararı uygulayıp uygulamayacağı merak konusu oldu.

Şişli Gazetesi olarak Hayri İnönü’nün bu teklifi uygulayıp uygulamadığının takipçisi olacağız.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.