Sarıgül'e yakın isimler Şişli Teşvikiye Mahallesi'nde CHP delegesi oldu

Sarıgül'e yakın isimler Şişli Teşvikiye Mahallesi'nde CHP delegesi oldu

CHP Şişli Teşvikiye Mahallesi’nde kıyasıya yaşanan delege seçiminde mevcut yönetimin desteklediği ve Sarıgül'e yakın isimlerin delege olduğu beyaz liste 9 oy farkla galip geldi.

Teşvikiye Mahallesi’nde 200 CHP Üyesi’nin bulunduğu delege seçime 101 üye katıldı. Teşvikiye CHP Şişli’nin 26 delegesi ile en çok delege barındıran bir mahallesi. Ayrıca da Şişli’nin en önemli semtlerinden biri olan Teşvikiye Mahallesi’nde mevcut yönetime karşı çıkartılan liste 46 oy alırken, mevcut yönetimin desteklediği ve Sarıgül’e yakın isimlerin olduğu beyaz liste 55 oy alarak 9 oy farkla seçimin galibi oldu.

SARIGÜL'ÜN TÜM YAKINLARI DELEGE OLDU

Bu seçimi en önemli kılan bir başka özellik ise delege olanların Mustafa Sarıgül'e çok yakın isimlerin olması oldu. Mustafa Sarıgül'ün sağ kolu olarak bilinen ve yıllardır yardımcılığını yapan Seyfettin Tayfun Kahyaoğlu, Şişli Belediyesi'nde Koordinatör Başkan Yardımcısı Eyüp Birgün, yine yıllardır Şişli Kent Konseyi Başkanlığı'nı yapan Ali Yavuz Meriç, Özel Kalem Müdürlüğü'nü yapan Ömer Hürriyet Büken, Sarıgül'ün oğlu Emir'i büyüten evinin ve tüm bağlantılarını sağlayan Cihat Salman gibi birçok isim delege oldu.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ BEYAZ LİSTEYİ DESTEKLEDİ İDDİASI

Teşvikiye Mahallesi’ndeki delege seçimine damga vuran bir başka olayda, mevcut yönetimin Şişli Belediyesi’nin imkanlarını kullandığı açıklamaları oldu.

HAYRİ İNÖNÜ NEDEN BÖYLE BİR TUTUM SERGİLEDİ

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün Sarıgül’e karşı yaptığı mücadelelerden sonra delegelerin büyük çoğunluğunun Sarıgül’e yakın isimlerin olduğu listeyi destekleyecek çalışma içerisinde olması dikkat çekiciydi.

BELEDİYENİN KİRALADIĞI ARAÇLAR KULLANILDI 

Beyaz listeyi destekleyen ekibin Şişli Belediyesi tarafından kiralanan araçlarla CHP’li üyeleri oy kullanmaları için seçim alanına getirerek kullandıkları iddia edildi.

İNÖNÜ SARIGÜL’ÜN LİSTESİNE DESTEK OLDU

Bu konuyu gündeme getiren isim de dikkat çekiciydi. Bu isim; Hayri İnönü ile yakın ilişkisi olan, yıllardır da Sarıgül’e karşı mücadele eden ve Şişli’de mevcut yönetime karşı kırmızı listeyi koordine eden Muammer Keskin oldu.

inonu-sarigulun-listesine-destek-oldu-iddiasi.jpg

Bu konu Şişli’nin ilk online televizyonu olan http://tvsisli.com/v/IvMuSefmhkN internet televizyonunda da gündeme geldi.

Mummer Keskin www.tvsisli.com internet televizyonunda; Moderatörlüğünü Şişli Gazetesi ve Tv Şişl'nin Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin'in yaptığı söyleşide Sarıgül’ün en yakın adamı olan ve Şişli Belediyesi’nde yıllardır Sarıgül’ün yardımcılığını yapan aynı zamanda da delege listesinde ismi olan Seyfettin Tayfun Kahyaoğlu ile yaptığı röportajda ortaya atıldı.

HAYRİ İNÖNÜ'DEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Bu iddialara Şişli'nin imkanları çar çur edilmeyecek diyen Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün bir açıklama yapması bekleniyor.   

CHP ŞİŞLİ TEŞVİKİYE MAHALLESİ DELEGE LİSTESİ

  1. Ayşe Aynur Ural
  2. Mehtap Alanyalı
  3. Burcu Aslan
  4. Cemal Dinç
  5. Nazan Kefeli
  6. Kevser Aynur Koç
  7. Hüseyin Natik Kişioğlu
  8. Hülya Şençağ
  9. Zahit Uzun
  10. Serap İnal
  11. Ömer Hürriyet Büken
  12. Ali Yavuz Meriç
  13. Mehmet Lüleci
  14. Handan Sezer
  15. Saniye Özbiçer
  16. Mehmet Meriç
  17. Eyüp Birgün
  18. Cihat Salman
  19. Seyfettin Tayfun Kahyaoğlu
  20. Mustafa Çam
  21. Necettin Kaygusuz
  22. Davut Büken
  23. Özgür İbrahim Birgün
  24. Abdullah Dağıstan
  25. Fatma Rümeysa Okgerman
  26. Erkan Çağlıyan

CHP Şişli Teşvikiye Mahallesi delege seçimlerini Şişli’nin ilk online televizyonu olan http://tvsisli.com/v/IvMuSefmhkN internet televizyonu yayınladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.