Sarıgül Şişli'nin Belediye Başkanı olmuş oluyor. CHP MYK'dan Fidan Aslan Eroğlu geçti.

Sarıgül Şişli'nin Belediye Başkanı olmuş oluyor. CHP MYK'dan Fidan Aslan Eroğlu geçti.

CHP'de Fidan Aslan Eroğlu onaylandığı taktirde Şişli'nin Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül olmuş olacak. Sarıgül'ün Şişli'ye sürdüğü isim Fidan Aslan Eroğlu CHP MYK'dan geçti. Şimdi Şişli'nin kaderi CHP Parti Meclisi'nin vereceği karara kaldı.

CHP'DE ŞOK ÜSTÜNE ŞOK YAŞANIYOR

Mustafa Sarıgül'ün babadan ortaklııkları bulunan Fidan Aslan Eroğlu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun teklifi ile CHP Merkez Yürütme Kurulu'ndan geçerek Parti Meclisi'ne onaylanmak üzere gönderildi.

PM KABUL EDERSE ŞİŞLİ'NİN BAŞKANI MUSTAFA SARIGÜL OLACAK

Eğer CHP Parti Meclisi Fidan Aslan Eroğlu'yu kabul ederse CHP'nin Şişli'nin Belediye Başkan adayı Sarıgül'ün adamı olan Fidan Aslan Eroğlu olarak açıklanacak. Bu da Şişli'nin Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül olacak demektir.

ŞİŞLİ'NİN HER HALÜKARDA BAŞKANI SARIGÜL OLACAK

Eğer CHP Parti Meclisi'ne açık oylama ile gelmesi durumunda kesin olarak geçek olan Fidan Aslan Eroğlu'nun sadece kapalı oylamada geçemeyeceği ifade ediliyor.

Fidan Aslan Eroğlu için CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'na kendi sosyal medya hesabından yaptığı onca olumsuz paylaşıma rağmen Kemal Kılıçdaroğlu tarafıından MYK'ya getirilebiliyor ise Parti Meclisi'nde yapılacak oylamanın da kapalı yaptırılmayacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Bu da şimdiden CHP'nin Şişli'nin Belediye Başkan adayının Fidan Aslan Eroğlu olacağı, aynı zamanda da Şişli Belediye Başkanının Mustafa Sarıgül olacağı anlamına geliyor.

MYK'DA KAVGALAR YAŞANDI

Şişli Belediye Başkanlığı için Fidan Aslan Eroğlu bir tartışma yaşanmadan Parti Meclisi'ne gönderilmek üzere geçti. Ama CHP'nin en üst organı olan Merkez Yürütme Kurulu'nda gösterilen adaylarla ilgili büyük tartışmaların yaşandığı ifade ediliyor.

En büyük tartışmalar da Ataşehir ve Bakırköy Belediye Başkan adayları ile yaşandı.

Öyleki CHP Genel Sekreteri Akif Hamza Çebi toplantıyı terk etti. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin eşi Gamze Akkuş İlgezdi ile Onursal Adıgüzel arasında hakarete varan büyük tartışmalar yaşandı.

Şişli Gazetesi olarak yaptığımız haberler olmamış olsa idi Şişli'nin Belediye Başkanı Fidan Aslan Eroğlu kesinleşmişti. 

TÜM TÜRKİYE ŞİŞLİ'Yİ KONUŞACAK

Şişli Gazetesi'nin belgeleriyle ortaya koyduğu haberlerine rağmen adayın değişmemesi durumunda Şişli Belediye Başkanlığı için neler yaşandığını ve bundan sonra neler planlandığını tüm kamuoyu ile paylaşacağız. Öyleki bu durum karşısında hem CHP hemde tüm Türkiye Şişli'yi konuşacak.

SARIGÜL'ÜN İLİM, BİLİM VE FİLİMLERİNİ TAKDİR EDİYORUZ

Bu sonuç ve uygulamalardan sonra, Şişli Gazetesi olarak tüm mücadelelerimize rağmen Sarıgül'üm yapmış olduğu taktik, ilim, bilim ve filimlerden dolayı her şeye rağmen Şişli Gazetesi olarak Mustafa Sarıgül'ü tebrik ederiz.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.