Sarıgül, çocukları köpek balıklarına götürdü

Sarıgül, çocukları köpek balıklarına götürdü

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, 200 ilköğretim öğrencisiyle birlikte Trump Towers Mall'da açılan "Köpek Balığı Dünyası Sergisi"ni gezdi.

 Mecidiyeköy'de bulunan Trump Towers Mall'da nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan deniz canlılarından köpek balıklarına dikkat çekmek amacıyla hazırlanan ve dünyanın pek çok yerinde sergilenen "Köpek Balığı Dünyası Sergisi" çocuklarla buluştu. 17 Şubat'a kadar açık olacak sergiyi Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de beraberindeki 200 öğrenciyle birlikte gezdi. Serginin gezilmesinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sarıgül, "Çocuklar okullarımızda bilimsel eğitim alırken bir yandan da sergileri görsünler, sergileri gezsinler" dedi. 

Çocukların doğada yaşayan canlılarla buluştuğunu ifade eden Sarıgül, "Çocuklar balıklarımızın her çeşidiyle buluştu, bunun için mutluyum. Şişli'deki çocuklarımız hem bilimsel hem pratik eğitim almalı" diye konuştu. 

Çocuklar ise, ilk kez köpek balıklarını gördüklerini ifade ederken, köpek balıklarının dişlerinin büyük olduğunu ve korktuklarını söylediler.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.