Sarıgül CHP'den istifa için göstermelik nabız yoklaması!

Sarıgül CHP'den istifa için göstermelik nabız yoklaması!

CHP'den Şişli Belediye Başkan adayı yapılmayacağını anlayan Sarıgül yarın göstermelik bir toplantı yaparak yeni bir hamlelerin peşine düştü.

PALAZOĞLU'NDA GÖSTERMELİK TOPLANTI 

Sarıgül CHP'nin kendisini Şişli'den Belediye Başkan adayı yapmayacağını anlaması ve umudunu tamamen kesmesi üzerine stratejik bir hamle yapmak üzere Şişli Belediye Meclis üyelerini yarın saat 11.00'de Palazoğlu'nda toplantıya çağırdı.

SARIGÜL HER ZAMAN BİLDİĞİNİ YAPTI

Hayatı boyunca böylesi tarihi kararlar alırken kimseyi bilgilendirmeyen ve hiç kimseye de danışmayan Mustafa Sarıgül'ün böyle bir danışma toplantı yapması kurgulanmış yeni bir hamle olarak yorumlanıyor.

SARIGÜL MAĞDURU OYNAYACAK

Böylelikle Sarıgül hem CHP üst yönetimine son bir mesaj vermiş olacak hem de mağdur edebiyatı yaparak kendi taraftarlarına ben elimden geleni yaptım artık yapacak bir şeyimiz kalmadı, DSP'ye geçiyoruzun alt yapısını hazırladığı ifade ediliyor.

SARIGÜL KENDİ EKİBİNE DE KURGU YAPIYOR

Sarıgül yarın yapılacak toplantı konusu ile ilgili meclis üyelerine önceden nabız yokladığı, hatta Sarıgül'ün istediği konuşmaları yapmaları üzerine kurgulandığı konuşuluyor.

SARIGÜL CHP'DEN İSTİFA EDİP DSP'YE GEÇECEK

Yani Sarıgül'ün CHP'den istifa edilip, DSP'ye geçileceğinin konuşulacağını tüm meclis üyeleri biliyor. Hatta öyleki; meclis üyelerinin verdiği cevaplar dahi biliniyor.

Meclis üyeleri ikiye bölünmüş durumda. Bir kısmı CHP'den ayrılmaları durumunda sıkıntı yaşayacaklarını dile getirmiş durumdalar.

Tüm bu gelişmeler yarın yapılacak toplantının bir kurgu olduğu yorumları neden oldu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.