Sarı-Lacivertliler Kasım ayında Kadıköy'de 3-1 kazandı

Sarı-Lacivertliler Kasım ayında Kadıköy'de 3-1 kazandı

 3 Aralık O zamandan beri Fenerbahçe, 2 hazırlık maçı oynadığı Antalya'nın turizm merkezi Belek'e gitti.

 

 3 Aralık O zamandan beri Fenerbahçe, 2 hazırlık maçı oynadığı Antalya'nın turizm merkezi Belek'e gitti. 7 Aralık'ta Fenerbahçe, Çin Süper Ligi ekiplerinden Alanya Spor ile Alanya Auba Stadı'nda karşı karşıya geldi. İyi bir performans sergilediler ve 4-2 kazandılar. Dün İtalyan ekibi Salernitana ile karşı karşıya gelen Sarı Lacivertli ekip, rakiplerini 3-0 yenerek Antalya kampını galibiyetle noktaladı.

İsa farklı bir sistem denedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, hazırlık maçı olsa bile dileklerinin gerçekleşmesi için öğrencilerini defalarca uyardı. İsa ayrıca oyuncuları mobiliddaa dövüş sırasında farklı konumlara atayarak çok yönlü olduklarını gösterdi. Gabriel Jesus, özellikle dün Salernitana'ya karşı farklı sistemler denedi. Oyuna 3 kişilik savunmayla devam eden İsa, maç içerisinde zaman zaman 4 kişilik savunmaya geçiş yaptı. Karşılaşma içerisinde bazı oyuncuların pozisyonlarını değiştiren İsa, ilk yarıya sağ bek ve orta sahadan başlarken sol kanattan başlayan Ferdi Cardioğlu'ndan bir deneme yaptı. Portekiz patronu sağ kanat ve kanat oyuncusu olarak Osaj Samuel'i ve sol kanat, orta saha ve sol kanat oyuncusu olarak Lincoln Enrique'yi atadı.

7 OYUNCULARIN SEVDİĞİ KAMP

Fenerbahçe, Antalya'daki kampa 7 oyuncu olmadan geldi. Sarı-Lacivert; İstanbul'da Altay Bayındır, Enner Valencia, Emre Mor, Luan Peres, Joao Pedro, Alioski ve Arda Güler sakatlıkları nedeniyle geride kaldı. Kampta yedi oyuncunun  olmaması  can sıkıcı olsa da, galibiyet bu üzüntüyü biraz olsun unutturdu. 25 Aralık'ta Trabzonspor ile oynanan maçın mobiliddaa giriş neredeyse yenilmez olduğunu düşünen sağlıklı ekip, masmavi sarılı ekibin tedavi sürecini seferber etti. Dizinden  sakatlığı bulunan Valencia ve 2 haftalık kasık sakatlığı bulunan Alioski'nin 2-3 hafta içinde antrenmanlara başlaması beklenirken, bel ağrısı nedeniyle tedavi gören Altay Baındır, bel ağrısı nedeniyle sakatlığı bulunan Arda Güller de sakatlık geçirdi. Bilek burkulan dizindeki bağları hasar gören ve Emre Mor'un İstanbulspor ile oynayacağı kupa maçında müsait olmasını umuyor. Joao Pedro'nun durumu olumlu bir şekilde netlik kazanırken, Rennes karşısında direğe bacağını  çarpan Luan Perez'in tedavisi sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.